Íme a titok nyitja - Ez kell, hogy jól működjön a házasságodhoz

Itt a házasság hete. Itt az ideje ellenőrizni, hogy minden a helyén van-e? - Szakértőnk, Orbán Nóra a házasság hete alkalmából a jó házasság csekklistájáról szól.

Orbán Nóra - Párkapcsolati szakértő, mediátor

Küldetésem, hogy minél többen tudják:

A párkapcsolat öröm, nem kell, hogy másképp legyen!

Sikeremnek tartom, hogy sok kapcsolat megjavításában vehetek részt és együttműködésemmel sokan változtatták örömtelivé az életüket. Hálás vagyok azért, mert nagyszerű emberekkel találkozhatok és dolgozhatok együtt munkám során és azért, mert láthatom eredményeiket, amiket döntéseik nyomán érnek el. Meggyőződésem, hogy tiszta és egyenes kommunikációval jobbá tehető a világ. Tudom, hogy irányítói, nem elszenvedői vagyunk saját életünknek.

Jó házasság?

Itt a házasság hete. Itt az ideje ellenőrizni, hogy minden a helyén van-e? Legyen ez egy figyelmeztetés, mert sok házasság megy tönkre azért, mert túlzottan bíznak a felek abban, hogy valahogy úgyis együtt maradnak akkor is, ha már nincs minden a helyén. Ha hibával működik a kapcsolat, könnyen jelentkezhetnek a hibajelek, amik igazi kockázatot jelenthetnek. Ha rendben a csekklista, itt az ideje ünnepelni a házasság hetét, mert megérdemlitek, ha egy ilyen összetett műfajban jók vagytok együtt.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak