Elmaradoznak a buja éjszakák? – 6 jel, hogy romokban a házasságod

Rengeteg jele lehet annak, ha az illető, akit életed párjának hiszel a váláson töri a fejét. Érdemes ezeket minél előbb észrevenni, így talán még tehetsz valamit azért, hogy újra színt vigyél a kapcsolatotokba és együtt, boldogan öregedhessetek meg, ahogyan azt terveztétek.

1. Sok időt tölt a közeledben, de nem veled

A párkapcsolati tanácsadók szerint az egyik legjellemzőbb jele annak, hogy a férjed vagy feleséged hamarosan be fogja jelenteni, hogy válni akar, az, ha munka után hazatérve egyetlen percre sem hajlandó felállni a számítógép elől, vagy letenni az okostelefont. Nincs ember, aki a nyolcórás munkaidő után tényleg szívesebben böngészi a közösségi médiát, mint beszélget azzal, akit állítólag szeret. Ha azt tapasztalod, hogy életed párja inkább csak lézeng körülötted, de nem töltötök együtt minőségi időt, akkor baj van. Ez ellen egy megoldás létezik: találj ki valamilyen izgalmas új programot, amit párban csinálhattok, így talán megakadályozhatod, hogy kilépjen a házasságból.

2. Nem von be a programjaiba, nélküled jár kikapcsolódni

Valószínűleg elég nagy a baj akkor, ha a párod egyre ritkábban vagy szinte soha nem hív magával a munka utáni vagy hétvégi programjaira. Ez ugyanis a szakember szerint azt jelentheti, hogy magában őrlődik, nem boldog a kapcsolatban. A kiutat ebben az esetben a magányos hobbik jelenthetik a számára. Ha úgy veszed észre, hogy tényleg ez a helyzet, mindenképpen meg kell beszélned vele. Nagyon fontos, hogy ne támadd le ezzel, teremts nyugidt, békés hangulatot, olyat, amilyenben képes lesz megnyílni neked és elmondani, mi nyomasztja.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: lifequotesimages.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!