Ismerd meg a férfiak kedvenc szexpózait

Igaz, hogy mindenkinek különböző ízlése van a szex terén, és mindenki másképp szereti, de a legtöbb nő és a legtöbb férfi általában ugyanazokat a pózokat részesíti előnyben az ágyban. A férfiak szeretik, ha láthatnak és érezhetnek minket teljes egészünkben, de azt is, ha ők irányíthatnak. Most bemutatunk néhány pózt, amivel biztosan megfelelünk majd kedvesünk kívánságainak.

Misszionárius

A misszionárius póz – bár talán az összes közül a legalapvetőbb és legismertebb – mégis sokak kedvence. Attól, ha ezt szeretjük a legjobban, még nem leszünk konzervatívak, hanem átadjuk az irányítást és a hatalmat teljesen a párunknak, és azt az élvezetet, hogy ő juttathat minket a csúcsra. Így teljesen érezhetjük egymás testét, ami pedig különleges érzés mindkét fél számára.

Lovagló

Szintén az ismert pózok közé tartozik a lovagló póz is, ami több szempontból is izgató a férfiak számára. Először is teljes egészében látják ahogy barátnőjük mozog rajtuk, másodszor pedig igaz, hogy átadják az irányítást, és így lemondanak a hatalomról, de nem kell azon aggódniuk, hogy nekünk jó-e, hiszen mi csinálunk mindent úgy, ahogy a legjobb.


Kutyapóz

Ez talán akkor a legmegfelelőbb, ha nem egy romantikus, bensőséges szeretkezésre vágyunk, hanem egy vadabb, szenvedélyesebb együttlétre. Itt szintén a férfiak irányítanak, mégpedig nem is akárhogy: azon kívül, hogy ők mozognak, a nőt is tudják mozgatni kezükkel. A női fenék látványa pedig még izgatóbbá teszi a szexet.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!