Íme, az 5 legjobb helyszín az első randihoz

Egy szerelem kezdetén az első randi óriási súllyal bír, hiszen ha rossz helyszínt választunk a találkának, akkor könnyen elronthatjuk a romantikus és meghitt hangulatot. Bár szerencsére a helyszín választása általában nem a nők feladata, de most adunk pár tippet arra az esetre, ha a pasi ránk bízza a választást.

1. Folyópart, tópart – a vízimádóknak

Nincs is szebb egy meleg, nyári napon, mint egy kellemes séta a vízparton. Ezért is tökéletes egy hangulatos andalgás egy folyó-, vagy tó partján. A legjobb, ha olyan helyszínt választunk, ami nem túl hangos és zsúfolt, így senki nem zavarja majd meg a romantikát. Sétálgassunk egy kicsit a víz mellett, ha pedig elfáradtunk, üljünk le a partra, és nézzük a csillámló víztükröt beszélgetés közben. Ha úgy tartja kedvünk, várjuk meg a naplementét, és gyönyörködjünk a rózsaszínben pompázó tájban. Egy ilyen randin biztosan elcsattan majd az a bizonyos első csók.

2. Szántóföld, virágos rét – a természet és a romantika szerelmeseinek

Azok, akik nem kedvelik a hagyományos randi helyszíneket, de a romantikát igen, ez biztosan tetszeni fog. Egy tavaszi vagy nyári napon keressünk egy elhagyatott rétet, ahol senki nem zavar minket. Ez azért fontos, mert a hangos gyerekzsivaj, vagy esetleg más párok megzavarnák a meghittséget. Vigyünk egy takarót, amire ülhetünk, és ha van kedvünk, ennivalót, vagy egy üveg bort is vihetünk. Persze az utóbbiból jobb, ha csak keveset iszunk, mert senki nem akarja, hogy már az első randin becsípve lássa a kiszemelt párja.

3. Vidámpark – az örök gyerekeknek

Ha mindketten megőriztük gyermekies énünket, akkor a tökéletes helyszín egy vidámpark. Egy ilyen kirándulás egyszerre tud mókás, romantikus és szórakoztató is lenni. Üljünk fel együtt az óriáskerékre, sikítsunk együtt a félelemtől a hullámvasúton, vagy majszoljunk el egy vattacukrot közösen. Biztosan összehoznak majd minket az ilyen élmények. A pasi pedig megmutathatja lovagiasságát, ha megajándékozza kedvesét egy ügyességi játékban szerzett plüssfigurával. És így már lesz is egy kis tárgy, ami az első randink emlékét hordozza.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.