Íme, az 5 legjobb erotikus film

Az erotikus könyvek mellett töretlen népszerűségnek örvendenek a nők körében az erotikus filmek is. A férfiakkal ellentétben ugyanis nekünk legtöbbször nem a kedvenceink a pornófilmek. Az erotikus filmek azonban ránk is hatással vannak, mivel ezek nem pusztán csak a szexről szólnak. Érzéseket, emberi sorsokat, történeteket is közvetítenek. Nézzük tehát a legjobb erotikus filmeket, melyeknek hasznát vesszük, ha egy kis izgalomra vágyunk.

1. Elemi ösztön
Az összes közül talán ez az erotikus filmek legismertebbje. A történet Johnny Boz rocksztár halálával kezdődik, akit holtan találnak otthonában, mégpedig nem is akárhogy: fehér selyemkendővel az ágyhoz kötözték, és többször megszúrták egy jégvágóval. Az ügyet Nick Curran nyomozó kapja meg. A legfőbb gyanúsított pedig egy regényíró, Catherine Tramell, aki előző könyvében megírta a gyilkosságot. A nyomozás kezdetét veszi, de még maga a nyomozó sem tud ellenállni a szőke írónő vonzerejének.

2. 9 dal
Ebben a filmben az Antarktiszon dolgozó Matt visszaemlékezéseit követhetjük nyomon. A gondolatok tárgya a tavalyi nyár, és egy amerikai lány, Lisa. A fiatalok egy koncerten ismerkedtek meg, és egy zenében, koncertekben és persze erotikában gazdag szünetet töltöttek el együtt. Minden tökéletes volt egészen addig, amíg a férfi szerelmet nem vallott a lánynak. Lisa az őszinte szavak hallatára megijed, és eltűnik Matt életéből.

3. Showgirls
A film az éjszakai élet csillogását és árnyoldalait mutatja be. A főszereplő, Nomi Malone régi álmát szeretné megvalósítani Las Vegasban: bekerülni a legjobb szexshow-kba, és népszerűvé válni. Hamarosan fel is fedezik, hiszen egy vonzó, hibátlan testtel rendelkező nő, aki jártas a táncolásban is. Eléri célját, bekerül a Goddess című showba, majd pedig visszavonul csendesebb tájakra.

Oldalak

Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...