Ezeket tudnod kell: Így készülj a randira, ha már elmúltál 40 éves

Ezeket a tippeket mindenkinek meg kéne fogadnia.

40 felett nehezebb ismerkedni?

A fenti kérdésre igen a válasz, de akkor sem kell megijedni. Bizonyos életkor felett már nagyon sok mindennek kell klappolnia ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön. Ekkorra már a legtöbben túl vannak egy, de akár több házasságon és gyeremeket is nevelnek. Személyiségünk kiforrott, már nehezen változtatunk a szokásainkon. És persze ott van a munka. A nagyon eltérő időbeosztás szintén problémát okozhat. Ha mindez nem lenne elég, azzal az érzéssel is meg kell birkóznia a 40 feletti tárkeresőknek, hogy ők már kijöttek a gyakorlatból. A VagyokNeked.hu tippjei nekik segíthetnek!

1. Kifelé a komfortzónából!

Az első és legfontosabb, hogy felkészüljünk az új kapcsolatra. Fogadjuk meg barátaink tanácsait. Merjünk belenyúlni a ruhatárunkba, nyissunk új ismerkedési lehetőségek felé, akár online társkereső oldalra is regisztrálhatunk. Mozduljunk ki bátran a komfortzónánkból. Ha eddig idegenkedtünk az online világtól, tegyünk mégis egy próbát, hiszen manapság már rengetegféle igénynek megfelelő, oldal van, ahol ismerkedhetünk. Nem árt egy új hobbit is elsajátítani, ami szintén kiváló lehetőség az ismerkedésre, hiszen a közös érdeklődés közelebb visz a másikhoz. Nem kell rögtön elköteleződni, nincsenek elvárások, egyelőre csak járjunk nyitott szemmel és ragadjunk meg minden alkalmat.

2. A randi célja a szórakozás

Ha már eljutottunk addig, hogy ismét randizni szeretnénk, fogjuk fel az egészet úgy, mint egy kalandot, aminek egyetlen célja van, hogy jól érezzük magunkat. Nincs értelme gátlásokkal, gyomorgörccsel randira járni. Találkozzunk számunkra ismerős helyen, vagy ha ez valamiért nem működik, üljünk be a randevú előtt 1-2 nappal a kiszemelt helyre meginni egyedül egy kávét, hogy kiismerjük magunkat a helyszínen.

Lapozz, cikkünk a következő odalon folytatódik!

Ha szeretnéd megtalálni az igazit, regisztrálj a Femrandira!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!