Így éld túl a távkapcsolatot! Szakítani fogtok, ha nem tartod be a szakértő tanácsait

Legújabb szakértőnk, Kozma Anita, aki mindent tud a párkapcsolatok működéséről, első írásában ahhoz ad kézzelfogható és rendkívül hasznos tanácsokat, hogyan működtess egy távkapcsolatot. Nem lehetetlen, csak akarni kell!

Állítsunk fel határidőt!

Minden párkapcsolat életképes, amennyiben a pároknak azonos az elképzelésük. Találkozhatunk valakivel nyaralás során, társkereső oldalon, akivel azonnal fellobban a szerelem lángja, azonban több száz kilométerre lakik tőlünk. Működhet-e egy távkapcsolat? Talán igen, talán nem, ez a pár két tagján áll.

Előfordulhat olyan élethelyzet is, hogy már egy ideje meglévő párkapcsolatban élő pár egyik tagjának valamilyen oknál fogva (például munka) külön kell töltenie egy bizonyos időt a másiktól. A távkapcsolatot abban az esetben lehet működtetni, ha az ideiglenes, a cél közös. Ha van rá lehetőség állítsunk fel egy határidőt, hogy meddig fog tartani a távkapcsolat.

A rendszeres személyes találkozások elengedhetetlenek a távkapcsolat fenntartásához. Az itt szerzett élményekből lehet táplálkozni a következő találkozásig. A személyes találkozásokat igyekezzünk minél tartalmasabban eltölteni, egymásra odafigyelve. Ezeken az alkalmakon hagyjuk a telefont, nem ez a legmegfelelőbb idő arra, hogy facebookozzunk vagy, hogy megválaszoljuk a leveleinket.

Lapozz, Kozma Anita cikke még folytatódik!

Fotó: desktopwallpaper.com

Oldalak

  • 1
  • 2