Így csábítsd el újra párod!

Mostanában kissé ellaposodott a kapcsolatotok? Úgy gondolod nem ártana egy kicsit több romantika? Éleszd újra a régi lángot pár csábító tippel, melyek segítségével garantáltan újra meghódítod kedvesed!

Klasszikus romantika
Ha igazi romantikus örökzöldekről beszélünk a legelső helyen a gyertyafényes vacsora áll, melynek nagy valószínűséggel egy férfi sem tud ellenállni, ha a kedvenc fogásai kapnak helyett az asztalon. A legfontosabb, hogy valami isteni finomságot tálalj, hisz elég hangulatromboló lehet, ha épp a kísérleti fázisban lévő receptjeidet próbálod ki. Ha teheted kedvesed kedvencét készítsd vagy afrodiziákumnak tartott ételeket tálalj. Ügyelj azonban arra, hogy párod esetleges allergiája esetén kerüld azokat az összetevőket, amikre érzékeny!

A teríték is nagyon fontos, hisz minden a látványon múlik, így használj különleges terítéket és dekorációs elemeket! A gyertyafény mellett kellemes zenével is gondoskodj a hangulatról, ám ne túl nyálas és közhelyes számokat válogass össze. A lejátszási lista összeállításakor a kedvenc számaitokat is vedd fel, ha pedig végképp tanácstalan vagy, mi Michael Buble albumait javasoljuk. Ha az étel kész és a tálalás is tökéletes, akkor magadat is csípd ki, hogy elálljon a pasid lélegzete, amikor meglát.

Lazító fürdő
A relaxáló habfürdőt nyáron sem kell kihagynod a csábítás kelléktárából. A forró víz és a hab helyett még a hőségben is kellemes hőmérsékletű vizet eressz a kádba, melyet rakj körbe mécsesekkel, hogy a romantikus hangulatot még tovább fokozd. Készíts elő két poharat és egy üveg behűtött pezsgőt vagy bort is a fürdőzéshez. Ha nem rajongasz a habfürdőért, akkor próbáld ki a különböző fürdősókat vagy a még egzotikusabb élményt nyújtó illóolajokat. A filmbe illő rózsaszirmos megoldást csak akkor válaszd, ha a későbbiekben lesz időd és türelmed a körülményes takarításhoz is.

Csábító masszázs
Érzékibb meglepetést ki sem találhatnál egy finom masszázsnál, mely nemcsak megnyugtat és ellazítja a testet, de az előjáték része is lehet. A szobában gondoskodj a kellemes hangulatról, mint például az andalító zene vagy a sejtelmes fények. Szerezz be a patikákban és a drogériákban is kapható masszázsolajat, mi főleg a vágyfokozó hatású rózsát, szantálfát, jázmint és ylang-ylangot ajánljuk. Masszírozás előtt vedd le az ékszereidet, ezzel elkerülve a kellemetlen és fájdalmas baleseteket! Ügyelj arra is, hogy kezeid ne legyenek jéghidegek, ezért érdemes a masszázs előtt kissé összedörzsölni a két tenyered.
 

Oldalak