Bed&Love

Izgalmas kísérlet az RTL Klubon – Létezik jó házasság első látásra?

Az RTL Klub vadonatúj műsorában olyan párokkal ismerkedhetünk meg, akik az oltár előtt találkoztak először. Vajon kialakulhat köztük az igaz szerelem?

Kimondanád az igent egy vadidegen férfinak?

Kedden este 18.55-kor kerül adásba az RTL Klub vadonatúj műsora, a Házasság első látásra, amelyben pontosan az történik, amit a címe is sugall. Vagyis vadidegen emberek kelnek egybe kamerák előtt úgy, hogy korábban még csak egy fotót sem láttak a másikról. Ez nagy vakmerőségnek tűnhet, hiszen senki nem akar házasságban élni valaki olyannal, aki minimálisan se szimpatikus neki. A bátor jelentkezőket azonban a műsor, illetve az esküvő előtt rengeteg tesztnek vetik alá. Szakemberek igyekeznek megállapítani, kinek milyen társra lenne szüksége. A következő két hétben 8 olyan párt ismerhetünk meg, akik a pszichológusok szerint egymásnak lettek kitalálva.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Ha te is szeretnéd megtalálni az igazit, kattints ide és nézz körül a Femrandin!

Fotó: RTL Klub

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.