Függőségéről vallott Hajdu Steve

Szexfüggő és irigy könyvelőnek kölcsönzi a hangját Hajdu Steve egy felnőtteknek szóló nyers és faragatlan animációs sorozatban, az Archerben. Az erotika iránti kényszeres vonzalom távol áll a színésztől, ám azt mondja, a szakmai túlérzékenység már kevésbé.

"A társammal megbízunk egymásban"

„Ha kövér és humoros figurát kell szinkronizálni, valahogy mindig engem hív a szinkronrendező” – nevette el magát Steve. Ezúttal Cyril Figgis könyvelőnek adja a hangját a színész: a nem mindennapi figura két legfőbb karakterjegye a főnöke, Archer iránti utálata, valamint szexfüggősége, amelynek talán van valami köze ahhoz, hogy a sorozat szinte minden női karakterével ágyba bújt már.

A könyvelő szakmai féltékenységét Steve meg tudja érteni. „Amikor valami jó dolgot csinálok, mindig megkérem a kollégáimat, hogy csak a hátam mögött szidjanak, és ne szemtől szembe. Egyébként szerintem a színészeknek könnyebb dolguk van, hiszen kijátszhatják magukból a feszültséget, így végül megbocsájtanak egymásnak. Egy irodában valószínűleg nem tudják ezt így megoldani” - vélekedett a színész.

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A munkával ellentétben a magánéletben egyáltalán nem tartja magát féltékenynek. „Ez bizalom kérdése, szerintem nincsenek féltékeny és nem féltékeny típusú emberek. Nekem szerencsém van, mert a társammal megbízunk egymásban” - árulta el a színész, aki éppen a Hatan pizsamában című darabot próbálja a Játékszínben.

Bár a szexfüggés Cyril Figgis sajátja, Steve-nek is van egy dolog az életében, amelyet legszívesebben éjjel-nappal csinálna. Hajdu golf-függő, amikor csak teheti, az úri sportnak hódol. „4-5 éve golfozom, és legszívesebben folyton a pályán lennék. Hát, ez az én függőségem” - mesélte Hajdu.

A világhódító Archer animációs vígjátékot a maga durva poénjaival immár a magyar nézők is élvezhetik, méghozzá remek színészek tolmácsolásában. Makranczi Zalán, Pikali Gerda, Hujber Ferenc, Rosta Sándor, Kiss Erika és Harsányi Gábor mellett Hajdu Steve is fontos szerepet kapott a sorozatban.

Az Archerben nincsenek tabuk, a szereplők egyikéről sem mondható, hogy lapos volna. A durva és nagyképű Archer, a nyíltan biszexuális Pam, a heroinfüggő Woodhouse és persze Cyril gondoskodnak arról, hogy remekül szórakozzunk!

Főkép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.