Ezt tedd, miután félreléptél! Ha ezeket a tanácsokat betartod, megúszhatod a szakítást

Párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra ezúttal azt árulta el, hogyan menthetjük meg kapcsolatunkat akkor, ha félreléptünk. Érdemes bevallani vagy jobb örökre hallgatni? Most végre megtudhatod!

Nincs olyan, hogy véletlen megcsalás!

"Húúúú, ez besikerült. Mekkora hülye vagyok! Mi lesz, ha kiderül? El fog hagyni"

A helyzet az, hogy ezek a véletlenek nem annyira véletlenek. Egy (vagy két) harmadik (és negyedik) csak akkor kerül be a kapcsolatba, ha marad neki(/nekik hely). Ha jól van minden, vágyunk egymásra, társai vagyunk egymásnak, szeretjük és tiszteljük egymást, nem ékelődik be közénk valaki kívülről. Szóval, ha elmondjuk, ha nem, az alapprobléma megmarad és közénk áll. Ha elég bátrak vagyunk és vállaljuk a kockázatot, van esély a kapcsolat megjavítására, hogy ne történhessen meg újra, ami megtörtént.

Ha nem mondjuk el, kisebb az azonnali kiesés kockázata, de nem csak a párunkat nem tiszteljük meg, azzal, hogy az egyszeri átverésből napi gyakorlatot csinálunk, de magunkban is konzerváljuk a folyamatos félelmet és rossz érzést. Még, ha sosem derül is ki, mindketten csöndben, magunkban tudjuk, hogy valami nem az igazi, a javítás hiányában pedig esélyünk sem marad egy sokcsillagos kapcsolatra. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a kapcsolat hibáiért együtt vagyunk felelősek, akkor is, ha legtöbbször a hűtlen félnek kell elvinnie a balhét.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Ha szeretnéd kipróbálni az online társkeresést, akkor kattints ide, és ismerd meg életed szerelmét a Femrandin!

Fotó: hdwallpaperrocks.com

Oldalak

  • 1
  • 2