Ezt tedd, ha nem hív fel

Veled is előfordult már, hogy csak ültél a telefon előtt, és vártad, hogy megcsörrenjen? De minél tovább vártál, annál fülsiketítőbb volt a csend. Mit csinálhatsz ilyenkor?

Türelem…
Ha kivárásra játszunk, tudatosítanunk kell magunkban, hogy egyre idegőrlőbb lesz a várakozás. Igyekezzünk elterelni a gondolatainkat a témáról, a pasiról, és úgy az egész ügyről. Annál nagyobb meglepetés lesz, ha végre felhív. Ha eldöntöttük, hogy megvárjuk, amíg ő keres, ne csináljunk semmit. Ne nyomozzunk utána a közösségi oldalakon, hogy vajon belépett-e már és másnak üzent-e. Csak saját magunknak okozhatunk csalódást.

Kezdeményezz!
Ha képtelenek vagyunk kivárni, amíg felkeres, hát vegyük a kezünkbe az irányítást. Ma már egyáltalán nem ciki, sőt teljességgel elfogadott dolog, hogy a nők is kezdeményezzenek. Legyünk lazák, és kérdezzük meg, milyen napja volt, mit ebédelt, valami teljesen átlagos dolgot. Ne kérjük számon, hogy miért nem hívott bennünket, inkább puhatoljuk ki, hogy ráér-e, és beszéljünk meg vele egy randit. Ha nagyon vonakodik, tudni fogjuk, hogy nem akar semmi komolyat. Ha viszont újra látni akar minket, mindenképpen szabaddá teszi magát. Főleg, ha látja, hogy fel mertük hívni, és nem riadtunk meg attól, hogy mi irányítsunk kicsit.

Ha mégsem keres
Hogyha nem voltunk olyan bátrak, hogy mi hívjuk fel, és ő sem hívott, vagy ha még egy esélyt adtunk a dolognak, és ezután sem csörren meg a telefonunk napokig, vegyük tudomásul, hogy így próbálja a tudtunkra hozni, hogy nem érdekeljük. Elég gyáva és illetlen húzás, de sajnos megesik. Törődjünk bele, és ne bosszantsuk magunkat vele. Ne is gondoljunk rá! Ha nem érdemeltünk meg legalább egy telefonhívást, amiben közli, hogy ő mégsem akar semmit, akkor ő sem érdemli meg, hogy ezen filozofáljunk. Lépjünk tovább, és várjuk a következő telefonhívást, a következő pasitól, vagy legyünk merészek, és kezdeményezzünk. A végeredmény úgyis az lesz, hogy aki akar minket, az lépni fog. Vagy így, vagy úgy.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!