Bed&Love

6 ok, ami miatt valójában nem akar lefeküdni veled a pasid

Ne hidd el a terelést, a szakértő elmondja, miért nem tud megkívánni.

Ha nem akarja...

Azt hitted, csak mi nők zárkózunk el olykor az összebújástól? Nagyobbat nem is tévedhettél volna ennél. A férfiaknak is megvannak a maguk "fejfájós" kifogásai azokra az esetekre, amikor éppen nem érzik úgy, hogy jól esne számukra a szeretkezés. A közbeszéd gyakran egy fáradhatatlan szexgépként jellemzi a férfiakat, ugyanakkor a modern világ hatásai már cseppet sem affelé az irányba terelik az érdeklődésüket, hogy minden áron a szex körül forogjanak a gondolataik - írja a kandai Best Health magazin szakértője cikkjében, amely mindent felfed a férfiak szexuális érdeklődésének hiányáról.

A publikáció szerint hat fő oka lehet annak, ha egy pasi nem akar lefeküdni a barátnőjével, de ezek jellemzően nem az aktuális hölgy ellen irányulnak.

Lapozz, mutatjuk sorban az okokat!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...