Bed&Love

Erotikus intelligencia: mi is ez valójában és miért is annyira fontos?

Biztosan te is hallottál már az érzelmi intelligenciáról, de tudtad, hogy a szakértők szerint az emberek erotikus intelligenciával is rendelkeznek?

Az erotikus intelligencia

Az erotikus intelligencia fejlesztése pozitív hatással lehet párkapcsolatodra a hálószobán belül és kívül is. A dolog viszont sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk. Íme 7 módszer, amellyel te is könnyedén fejlesztheted erotikus intelligenciádat!

1. Önfelfedezés „Az erotikus intelligencia fejlesztésének egyik legfontosabb kulcsa az önfelfedezés” – mondja Michaela D’Artois, szexológus – „Ahhoz, hogy könnyedén tudjuk tisztázni igényeinket, pontosan tudnunk kell, mik is azok valójában.” Ezek fizikai és érzelmi igények is lehetnek, fontos, hogy felfedezzük, mit is szeretünk, mire is vágyunk igazán – legyen szó egy mély beszélgetésről, vagy éppen egy bizonyos típusú érintésről.
Kattints a további képekért!

Egy újabb hely a világon, ahol a nyilvános üzekedés nem minősül közszeméremsértésnek.

Leadfotó: Pexels, forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle