Bed&Love

Itt a válasz: ennyi szexpartner számít átlagosnak idehaza

Az új adatok láttán igencsak elpirultunk.

Szexkutatás és magyarok

Gondoltad volna, hogy a szexpartnert kereső nők 60%-a, a férfiaknak pedig közel a fele párkapcsolatban él? Ezzel az erős megállapítással kezdik a hazai online pornófogyasztásról és partnerkeresésről készült elemzésüket a Szexrandi.hu kollégái. Frissen készült felmérésükben 1500 hazai szexpartner-kereső vett részt, az eredmények pedig elég beszédesek. Pillantsunk hát a hazai internet túlfűtött erotikával teli kulisszái közé!

Ami mindenkit érdekel: hány partner számít átlagosnak idehaza?

A portál saját kutatása természetesen nem reprezentálja a teljes magyar lakosságot, hiszen a felmérésben kizárólag az egyébként is szexpartnert keresők szerepelnek, azaz olyanok, akik eleve nagyobb szexuális étvággyal vagy kalandvággyal rendelkeznek és kevésbé szemérmesek, mint a magyar átlag. Ennek némileg ellentmond ugyan, és magunk sem gondoltuk volna, de az ilyen formán partnert kereső férfiak 7, a nők pedig 12%-a még szűz, azaz soha senkivel nem feküdt még le. Érdekes, ugye?

A keresett szám egyébként a 20, azaz a felmérésben résztvevőknek életük során ennyi szexpartner jutott átlagosan. Ez a szám egyébként a fővárosban másfélszerese a vidékinek, Budapesten tehát a nagyobb változatosság jellemzi a helyiek nemi életét. És hogy mennyire elégedettek ez utóbbival? Nos, az eredmények szerint a nők az átlagnál elégedettebbek nemi életükkel - kivéve az ötven felettieket, akik közül minden harmadik nő egyenesen csapnivalónak találja a sajátját. A férfiak, valamint a harmincas és a hatvan feletti korosztály van a legkevésbé megelégedve, ha a szexuális életét veszi górcső alá.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.