Eljegyzés a „csúnya emberek” társkereső oldalán

Anglia első társkereső ügynöksége, mely „esztétikailag kifogásolt” embereknek jött létre, most ünnepli az első eljegyzést, ami az oldal két tagja között született.

Tom Clifford és Janine Walker, akik szerint a személyiségük igenis jó, ez év végére tervezik esküvőjüket a „hosszú” online románc után.

A pár kevesebb, mint egy hónapja találkozott  a The Uglybugball oldalon. Négy randi után döntöttek úgy, hogy eljegyzik egymást ezen a héten. Most a pár-akiket az gyorskaja szeretete is összeköt- téli esküvő mellett saját otthont tervez.

Tom 36 éves és szőnyegekkel foglalkozik. Elmondása szerint olyan az arca, hogy a gyerekek sírva fakadnak tőle.

Éveken át egy vicc voltam a nőknek a külsőm miatt. Mindig is azt hittem, hogy sosem fogom megtalálni a nagy Ő-t, de az életem teljesen megváltozott mikor találkoztam Janine-nel. Ő a leggyönyörűbb és nagyon szeretem. Még most sem hiszem el, hogy ez megtörtént.”

Tom 1998 óta élte a szinglik életét, amíg nem találkozott a 31 éves bolti eladó Janine-nel, aki a szüleivel lakott. Az első levélváltásból idézve: „Kedves Janine, csak most láttam meg gyönyörű arcod a The Ugly Bug Ball-on és nagyon szeretnék veled találkozni. A közelemben laksz, így a találkozás nem lehet probléma.

”Janine hozzátette: „Nem bántam meg, hogy találkoztam vele, fülig szerelmes vagyok.”
A pár meghitt, kis esküvőt szeretne, a szűk családdal és barátokkal. Már a fogadalmakat is elkezdték írni.

Az oldal szóvivője elmondta: „Ez az első eljegyzésünk, és természetesen sok boldogságot kívánunk nekik.”

Oldalak

Szólj hozzá Te is!