Rád illik a leírás? Így keresnek társat online az egyes csillagjegyek

Végre kiderült, hogyan keresnek társat online az egyes csillagjegyek szülöttei. Rád mennyire igaz a leírás?

Hogyan keresünk társat a csillagjegyünk alapján?

A horoszkóp egy olyan dolog, amiben az emberek döntő többsége legalább egy kicsit hisz. Különösen igaz tud ez lenni akkor, amikor ismerkedni szeretnénk, a másik felünket keressük. Ilyenkor hajlamosak vagyunk direkt vagy indirekt módon megtudakolni a kiszemelt születési dátumát, hátha társíthatunk valamilyen számunkra csalogató tulajdonságot a csillagjegyéhez. Emiatt is nagyon érdekes, amire a Lovebox kutatása mutatott rá. Felmérésükben azt vizsgálták, milyen társkeresési szokások jellemzik a felhasználóikat a csillagjegyük alapján.

Mitől válik szimpatikussá valaki az online társkeresőn?

A fenti kérdésre az ikrek, a mérleg, a vízöntő, a kos, az oroszlán, a halak, valamint a skorpió jegy szülöttei egyértelműen azt válaszolták, hogy a személyes bemutatkozó szövegnél és a profiladatoknál dől el minden. A rákok, bakok, bikák, nyilasok és szüzek számára azonban a képek, vagyis a látvány a fontosabb.

Ha egyébként a nemeket nézzük, akkor az derül ki, a nők számára fontosabbak a bemutatkozó szövegek. A férfiak szerint a képek hasonló jelentőséggel bírnak. Az ikrek, halak és vízöntő jegyű nőket a többieknél is jobban érdeklik a leírások.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Szeretnéd te is megtalálni a minden tekintetben hozzád illő partnert? Nézz szét a Femrandin!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!