Bed&Love

Élvezed, ha megkötöznek, irányítanak, elnyomnak? Nem gond, csak legyen neked is jó

Bár a világban folyamatos harc zajlik az elnyomás, az elnyomó rendszerek ellen, mégis úgy tűnik, az ágyban semmi különös nincs abban, ha valaki az alávetett szerepben érzi jól magát. Lehetünk dominánsak vagy alárendeltek, a lényeg, hogy élvezzük. Erről szól a BDSM.

Klasszikus szerepek

A klasszikus, a nagykönyvben megírt nemi szerepeket mindannyian ismerjük. Kissé leegyszerűsítve valahogy így lehetne összefoglalni a felállást: a férfi irányít, eltart és támogat, a nő ezzel szemben engedelmeskedik, gondoskodik és alkalmazkodik. Persze manapság a képlet nem ennyire egyszerű, a világ hatalmas változáson ment át.

A hétköznapokban felborultak a hagyományos nemi szerepek, de mi a helyzet az ágyban?

A hétköznapokban egyre több férfi veszi ki a részét az otthoni teendőkben és a gyermekek körül, és a női vezetők száma is egyre magasabb, elsősorban a versenyszférában. De mi a helyzet a hálószobában? Mi történik, ha az ágyban is felcserélődnek a szerepek vagy, ha az ösztöneink túllépnek a normalitás határain?

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!