Mi az az arany pénisz szindróma? Ez lehet az oka, hogy sokszor elutasítanak

Valószínűleg még nem hallottál az arany pénisz szindrómáról, pedig ez lehet az oka annak, hogy a pasik hirtelen csak úgy eltűnnek, miközben te azt hitted, hogy minden rendben van.

Meglepő kutatást tettek közzé

Az „arany pénisz szindróma” kifejezést a Sarah Lawrence College diákjai találták ki – egy olyan iskola, ahol a hallgatók 75 százaléka nő és 25 százaléka férfi –, hogy leírja, mi történhet egy olyan környezetben (iskolákban, városokban), ahol a heteroszexuális nők száma nagyobb, mint a heteroszexuális férfiaké. Alapvetően, mivel egy ilyen helyzetben lévő férfinek alig van versenytársa, aránytalanul sok figyelmet kaphat, ami kihatással van a viselkedésére is.

randizás ghosting arany pénisz szindróma

Az adott férfi valóban azt hiszi, hogy ő egy igazi nyeremény – innen is jön az arany pénisz elnevezés. Ettől a helyzettől a ő úgy érezheti, hogy ha kevesebbet tesz egy kapcsolatért (vagy randiért), már akkor is nyert ügye van. Ez mindenhol érvényesül, ahol a lakosság túlnyomórészt nőkből áll – városokban, és egyetemi campuson is – mondja Jon Birger, a Make Your Move szerzője. Amikor körbeutazta az USA-t, és a Date-onomika című első könyvéhez végzett kutatást a hallgatókkal, észrevette, hogy azokon az egyetemeken, ahol több a nő a férfiak úgy érezték, hogy ők diktálják a szabályokat.

Lapozz a folytatáshoz, hogy megtudd, miért hatalmas probléma ez, és mit tehetsz ellene!

Oldalak

Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....