Bed&Love

Angelina Jolie bizarr hálószobatitkai - Elképesztő dolgokat művel a színésznő

Angyali neve ellenére igazán ördögi tud lenni az ágyban.

Több száz kaland

Angelina Jolie kislány korától kezdve apahiányban szenvedett, John Voight ugyanis már gyerekkorában elhagyta családját, amit lánya soha nem bocsátotta meg neki. Az egzotikus szépségű tinilányt belső szorongása és lelki vívódásai súlyos önpusztító élethez vezettek, a szex és a kábítószer pedig éppúgy jelen volt a hétköznapjaiban, mint a depresszió. Kicsapongó élete a szexuális kalandokkal párosult, szexuális kapcsolatainak száma állítólag több százra partnerre rúg. Élete első hancúrozását - amit a mai napig emleget- saját bevallása szerint tizennégy évesen élte át.

Lapozz tovább Angelina további szextitkaiért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.