Bed&Love

A pasik testiséget, a nők babát akarnak? Így hangold össze a vágyaitokat a szakértő szerint

Mit szeretne a férfi és mit szeretne a nő? Tényleg olyan óriási a vágyaink között a különbség? Elsőre talán úgy tűnhet, ám párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra segítségével gyorsan megtanulhatod, hogyan építsd tudatosan a párkapcsolatot, ami fontos neked!

A szüleink kapcsolatát másoljuk

Mit szeretne egy nő, és mit szeretne egy férfi egy tartós párkapcsolattól?

Megértést? Otthonosságot? Izgalmat? Szerelmet? Jó szexet? Összetartást? Együttműködést? Nagy családot?

Attól függ, kinek mit jelent a párkapcsolat és ez független attól, hogy férfiről vagy nőről beszélünk. Az értékrendünk határozza meg, hogy mi fontos nekünk igazán, eszerint állítjuk sorrendbe igényeinket. Alapesetben a szüleink kapcsolatában gondolkozunk, mert azt láttuk példaként. Vagy megvalósítjuk az ő rendszerüket „véletlenül” vagy ellenállunk és az ellenkezője sikerül. Igazából mindkét helyzet az ő mintájukról szól.

Amikor már tudatosabban fogunk a hosszú távú kapcsolat kiépítéséhez, szétválogathatjuk, a hozott mintából a számunkra értékeseket és a szerintünk rosszul működőket. Az értékes csoportot kiegészíthetjük saját igényeink és az életünk tapasztalatai alapján. Jó módszer tudatos mintákat koppintani az ismerőseinkről, de akár filmekből, könyvekből is.

Jó lenne, ha lenne egy jól követhető recept arról, hogy mit várnak a férfiak és a nők egy párkapcsolattól. Persze, klasszikusan a pasik szexet, a nők gyereket, nem? Azért egyiknél sem hátrány, ha közösek az igények. Igazán annyiféle az igényünk, ahányan vagyunk.

Lapozz, Orbán Nóra cikke a következő oldalon még folytatódik!

Ha szeretnéd kipróbálni az online társkeresést, akkor kattints ide, és ismerd meg életed szerelmét a Femrandin!

Fotó: huffingtonpost.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.