A női csábítás kelléktára

A belső tulajdonságok mellett a megjelenésünk is meghatározza, hogy milyen sikeresen csavarjuk ujjunk köré a kiszemeltünket. Következzen pár dolog, amire nem árt odafigyelni a hódítás során!

A parfüm
Több mint 5000 éves múlta tekint vissza az egyik legfontosabb csábítási kellék. A legfontosabb, hogy személyiségünkhöz illő illatot válasszunk. A kevesebb néha több elvét kövessük, elég csak pár fújásnyi a diszkért illatfelhőért. A férfiakat főként az édesebb illatok vonzák, a vaníliás, virágos aromák a legszimpatikusabbak számukra.

Ápolt körmök
A pedikűr és manikűr elengedhetetlen az igazi ápoltsághoz, hisz a férfiak sokszor kézfejünket veszik szemügyre először, hisz sokat elárulhat rólunk a bőr és a körmök állapota. A felmérések szerint a túl hosszú, hegyesre reszelt és a karomszerű műkörmök azonban csak elrémítik a férfiakat. Nem kell élénk színű lakkokat használnunk ha nem illik hozzánk. A legmutatósabb megoldás a francia manikűr lehet, mely egyszerű és visszafogott.

Csókos ajkak
Ajkaink állapotára is ügyeljünk, hisz az első csók döntő érvényű lehet. A repedezett, cserepes ajkak ellen használjunk ajakbalzsamot és igyünk sok folyadékot. A túl sok és túl élénk színű rúzs vagy a ragadós szájfény is lelombozhatja azonban az ellenkező nem képviselőit. Ha mindenképp ragaszkodunk az ajakfestéshez a színezett ajakápoló vagy naturálisabb színű termékek lehetnek a befutók.

Szőrtelenítés
Napjainkban a szőr már nem mindenhol kívánatos, így érdemes epilátorral, gyantával vagy borotvával megszabadulni a nem kívánt szálacskáktól. Ügyeljünk viszont arra, hogy a borosta is igen visszataszító lehet, így érdemes szőrnövekedésgátló készítményeket is alkalmaznunk a biztos simaság érdekében.

Fehérnemű

A csábítás fő kellékének tekinthető fehérnemű kiválasztásánál legyünk igazán körültekintőek. Ügyeljünk a megfelelő méret és anyag kiválasztására. Csipke esetén az olcsóbb megoldások például irritálhatják a bőrt, szúrhatnak. A női fehérnemű trükkjeinek tárháza ma már végtelen, így bátran válogassunk a fűzős vagy push-up megoldások között is.

Ékszer
Inkább a különlegesebb darabokat keressük, melyek illenek hozzánk és ruhatárunkhoz. Egy megfelelő hosszúságú nyaklánc például remekül kiemelheti dekoltázsunkat is.

Magassarkú
Az igazán kecses alakért és nyúlánk lábak érdekében érdemes bevetnünk egy magassarkú cipőt. Ez a kis optikai csalás sokat segíthet, arra azonban figyeljünk, hogy ne legyünk partnerünknél emiatt magasabbak.

Smink
Az apróbb bőrhibák elfedésére és előnyös arcvonásaink kihangsúlyozására kitűnő lehetőséget nyújthat az esztétikus smink. Azonban mindig csak egy részt hangsúlyozzunk, ne legyünk túl hivalkodóak.

Egészséges haj
A dús, ápolt és ragyogó frizura vonzza a férfiak tekintetét, míg fénytelen, kócos és töredezett lobonc kevésbé vonzó számukra. Ennek oka a genetikában és az utódnemzésben rejlik.

Mosoly
A legegyszerűbb csábítási módszer azonban a mosolygás. Ezt jobb nem erőltetni, hisz a vicsorgással csak elijesztjük környezetünket, tehát a természetesség a lényeg itt is.

 

Oldalak

Címkék: