A legjobb szerelmes klipek - Melyik a kedvenced?

A szerelem örök téma. Legyen szó bármiről: irodalomról, képzőművészetekről vagy zenéről, ez egy hálás és népszerű tárgya az alkotásoknak. A videoklipek között is jócskán akad, aminek középpontjában a romantika és a szerelem áll. Most következzenek ezek közül is a legjobbak!

5. Jason Derulo – What if (2010)
A What if – magyarul „mi van ha?” – egy igazán különleges dal, egy igazán különleges videóval. Arról szól, hogy nem tudhatjuk előre, mit hoz a holnap, és mi vár ránk a jövőben. A klip története szerint egy pár éppen költözik össze, amikor a lányt elüti egy autó. A fiú fejben visszapörgeti az időt, és elképzeli, mi lett volna, ha sosem találkoznak: akkor a lány még mindig élne. Ez azonban egy ördögi kör, hiszen akkor nem élték volna át azt a rengeteg közös pillanatot, amit a videóban láthatunk. Szomorú, mégis nagyon szép üzenete van.

4. Avril Lavigne – When you’re gone (2007)
A kanadai énekesnő dala sok szempontból is tökéletesnek mondható. Egyrészt a zenei alap, valamint a szöveg harmóniája is remek, másrészt pedig a klip is rendkívül kidolgozott. Mély, megindító és gyönyörű. Tartalmilag három részre választható szét: egy katonára, aki terhes feleségét hagyja otthon, a háború miatt; egy tinédzser párra, akiket a lány anyja tilt egymástól; valamint egy, a feleségét gyászoló és hiányoló idős férfire. Érzékeny lelkűek készítsenek zsebkendőt!

3. Toni Braxton – Un-break my heart (1996)
Az énekesnő nagy sikerű dala is a tragikus szerelmi történetek közül emel ki egy példát. A videóban elveszti szerelmét, és az ezt követő időszak fájdalmát éli át, aki láttatja. Visszagondol a szép emlékekre, és felidézi az együtt töltött időt. Torokszorító élmény, amit még inkább elősegít a zenei aláfestés, illetve Toni Braxton csodás mély hangja olyan remekül passzol a képi világhoz.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!