A 2011-es év legszexibb és legszebb címlapjai

A 2011-es évnek is lassan vége szakad, ezért úgy gondoltuk, összegyűjtünk pár szép címlapot, hogy újból megcsodálhassátok a számotokra legkedvesebb énekesnőt, színésznőt vagy modellt.

Az Esquire magazin novemberben, Rihanna-t választotta meg a Sexiest Woman Alive-nak, amit az énekesnő a címlappal be is bizonyított. A következő a listán, a Sports Illustrated legendás bikinis címlap idei alanya, aki nem más, mint Irina Shayk. A harmadik helyen Rosie Huntington-Whiteley áll, aki a 2011-es Maxim címlapjával megmutatja, hogy nem csupán angyali szárnyakkal tudja elvarázsolni az embereket.

2011 májusában Shakira a Dél-Afrikai GQ magazin kedvéért egy nagyon szexi bőrszerkóban pózolt, ami tőle nem igazán megszokott. A következő címlap főszereplője, Katy Perry is egy teljesen másik arcát mutatta meg a júniusban megjelent Vanity Fair magazin főoldalán. A következő sztárunk Lindsay Lohan, akinek a Playboy újságba készült képei már megjelenésük előtt nagy port kavartak.

2011 Mila Kunis éve. Natalie Portman-nel és Justin Timberlake-kel forgatott forró ágyjelenetei tették igazán látványossá a Black Swan és a Friends with benefits című filmeket. Tavasszal a W magazin sem bírta mellőzni a szépséget, így felkérték, hogy pózoljon címlapjukon. Az amerikai Vogue címlapját Lady Gaga ékesíti egy mély dekoltázsú ruhával. Majd ismét egy GQ címlap következik, amelyen a bámulatosan szép Adriana Lima-t csodálhatjuk.

Britney Spears már több mint 10 éve benne van a szórakoztatóipar sűrűjében. Pár mélypont után ismét csodálatos és szexi, amit a V Magazine főoldalán meg is mutat. Ismét Lady Gaga következik, aki az NME zenemagazin címlapján nagyon szexi, sőt provokáló pózban mutatja meg testi adottságait. Felsorolásunk legvégére hagytuk a zeneipar valószínűleg legszebb énekesnőjét, aki puszta tekintetével levesz mindenkit a lábáról. Ő nem más, mint Beyoncé, a Harper’s Bazaar címlapján.

Oldalak