7 szexpóz kísérletező kedvűeknek

Unod a hagyományos dolgokat? Valami igazán extrémre vágysz? Olyan pózokat sorolunk fel most, amiktől garantáltan felpezsdül a hálószobai életed.

1. Talicskázás
A pasid álljon, te pedig helyezkedj elé négykézláb, mintha kutyapóz következne. Csakhogy ezúttal nem fog letérdelni mögéd, hanem megemeli a lábaidat, és az oldalához szorítja őket. Jó kondi kell hozzá, és a te karizmaidra is szükség lesz. Nem túl kényelmes helyzet, ám igen mély behatolást tesz lehetővé. A barátodra van bízva, milyen erősen, gyorsan vagy éppen lassan hatol be, így fontos, hogy tudja, mi a jó neked.

2. Álló lovagló
Itt sem elhanyagolható az erőnlét kérdése. Mivel egész súlyodat a párodnak kell tartania, nem biztos, hogy túl sokáig tartható ez a testhelyzet. Először is emeljen fel téged az ölébe, úgy, hogy szemben legyetek egymással. Lábaiddal szorosan öleld át a derekát, így stabilabban tud fogni, emellett bensőségesebbé válik az együttlét. Így próbálj meg mozogni rajta, mintha csak lovagolnál. Nem könnyű, de megéri!

3. Ollózás háton
Kicsivel pihentetőbb póz, mint az előzőek. Szükségetek lesz egy olyan bútorra, ami a párod csípőjével nagyjából egy magasságban van, és rá tudsz feküdni. Legjobb, ha az ágyatok megfelel erre a célra, de egy asztal, vagy konyhapult is nagyon izgi lehet. Feküdj rá hanyatt, és lábaidat emeld a magasba, lehetőleg nyújtva. A pasi dolga csupán annyi, hogy álljon a bútor végébe, és hatoljon beléd. Minden lökésnél zárd keresztbe a lábaidat, majd nyisd őket újra szét, úgy hogy ő megragadja a bokáidat. Ha ráéreztek az ütemre, nagyon kellemes élményben lehet részetek.

4. A vacsora tálalva
Ez egy nagyon hatékony hasizomgyakorlat lehet számodra, a pasidnak pedig karizom erősítő. Hogy mennyire élvezhető, az már más kérdés, hiszen gyakorlatilag derékszöget zár be a tested, a fejed lefelé lóg és mindvégig tartania kell téged. Álló helyzetben emeljen fel, úgy, ahogy az „Álló lovagló” esetében is, ezúttal azonban engedd hátra a felsőtestedet, a lábaidat pedig akaszd a nyakába. Ő a karjával tartani fog, és irányítja a mozgást. Ha bírjátok így, nagyon intenzív orgazmus vár rátok.

Oldalak

Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.