7 dolog, amitől garantáltan jobb lesz a szex

Gondoltad volna, hogy néhány egyszerű apróságon is múlhat, hogy mennyire élvezitek a szexet? Ha ezekre odafigyeltek, őrjítő szeretkezésekben lehet részetek!

Megfelelő körülmények

Gondoskodjatok róla, hogy mindkettőtök mobilja ki legyen kapcsolva és lehetőleg semmi és senki ne zavarjon meg titeket. Bármilyen apróság kizökkenthet titeket, igyekezzetek hát minden zavaró tényezőt kiiktatni.

Vágykeltő dallamok

Fokozhatjátok a hangulatot szexi zenével. Legyen halk és alkalomhoz illő, így biztosan nem vonja el a figyelmeteket, mégis igazán idilli pillanatokat teremthet, amire mindig emlékezni fogtok.

Játssz a fényekkel!

Vakító fényben nem az igazi a hancúrozás, de néhány hangulatlámpa segítségével igazán forró hangulatot idézhetsz a hálószobában. Ha nem is vagytok szégyenlősök, akkor is próbáljátok ki vaksötétben is a szexet! Izgalmas és nagyon erotikus élmény lesz!

Fotó: paranormaldimension.blogspot.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.