6 tulajdonság, ami fontosabb a külsődnél

Rengeteg szingli nő hiszi azt, hogy azért nincsen párja, mert valami probléma van a külsejével. A női nemben az a szép, hogy indokolatlanul képesek vagyunk magunknak olyan kisebbségi komplexust gyártani, amit rajtunk kívül senki nem ért. Lássuk azokat a belső értékeket, melyek minden kilónál és combhosszúságnál fontosabbak!

Intelligencia
Aki még mindig abban a tévhitben él, hogy egy férfinak nem számít a női agy tartalma, az nagyot téved. Nem mondjuk, hogy nincsenek ilyen urak, de egy igazi férfi képes megbirkózni egy okos nővel. Mi pedig igazi férfit keresünk, ugye?

Egyéniség
Lehet egy nő bármilyen szép, ha van még belőle másik ezer. Hidd el magadról, hogy különleges vagy, hiszen mindenkiben van valami egyedi. Az a fontos, hogy megtaláld magadban azt, amitől más leszel, mint a többiek. Csak akkor tudsz magadnak jó embert találni, ha tisztában vagy a saját értékeiddel.

Gondoskodni tudás
Nem is gondolnánk, hogy a mai „rohanó világban” mennyire szüksége van arra mindenkinek, hogy egy kicsit lelassíthasson. Egy férfinak is. Ehhez pedig kell egy társ, aki meg tudja adni azt a "pihe-puha" nyugalmat, amit mindannyian keresünk.

Humor
Nem feltétlenül arra gondolunk, hogy tudj viccet mesélni. Ha az elég gördülő akadályokat megpróbálod némi iróniával, cinizmussal kezelni, sokkal könnyebb dolgod lesz. Annál kevés bájosabb dolog van, amikor valaki tud magán nevetni.

Tolerancia
Mindenkinek vannak hibái. Neked is, másoknak is. Fontos, hogy megpróbáljuk elfogadni mások hibáit, hiszen a miénket is csak akkor fogják. Ez nem jelenti azt, hogy mindig, minden áron el kell viselned a másikat. Figyelj rá, hogy csak addig tedd, ameddig őszintén képes vagy rá.

Őszinteség
Sokan azt az elvet vallják, hogy ameddig ők őszinték, addig ezt elvárják másoktól is. Ez mind szép és jó, de ne azért légy egyenes, mert mások is azok. Inkább magad miatt. Ha pedig ennek az a vége, hogy valaki nem volt veled őszinte, akkor gondolj arra, hogy Te ennyivel több vagy.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!