Bed&Love

Így lesz tökéletes a szex: 5 mentális trükk, amit minden nőnek ismernie kell

Három hétköznapi nő árulja el tippjeit, amelyekkel bárki a csúcsra járathatja az élvezeteket.

Különbség átlagos és jó között

A legtöbb ember életének egyik fő mozgatórugója a szexualitás. Akármennyire is természetes folyamatnak tartjuk, mint bármelyik fiziológiai szükségletünk kielégítését, közel sem olyan egyszerű az ágyban mindkét fél számára megelégedést jelentő együttlétet produkálni, mint gondolnánk. Sok nő és férfi szorong a kinézete és a teljesítménye miatt minden alkalommal, amikor szexre kerül a sor, de ennek ellenére mégsem járnak utána, mi okozhatja a probléma valódi gyökerét. A testi együttlét eredményessége valójában fejben dől el, állítja az a három amerikai újságírónő, akik az NBC News riportereként állítottak össze egy cikket arról, mi az összefüggés a szex és a mentális felkészültség között.

Lapozz a tippekért

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.