Légy szexistennő! 5 dolog, amit ne csinálj az ágyban, mert minden pasi utálja

Ne hagyd, hogy bármi is lelombozza a párodat!

Figyelj oda a másik szükségleteire!

A legtöbbször csak arról esik szó, hogy nekünk, nőknek mire van szükségünk az ágyban ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Sokkal kevesebb szó esik arról, hogy egy férfinek mi esik jól egy együttlét alatt, arról pedig még inkább homályos a tudásunk, hogy mi az, ami nem. A legtöbb pasi ugyan imád szexelni, de az ő lelkesedésüket is letörheti néhány dolog. Némely vágycsökkentő akár a szexuális életetekre is hatással lehet, ezért jobb őket kideríteni, majd megszabadulni a rossz szokásoktól. Ha szeretnél a pasi kedvében járni, akkor fogadd meg tanácsainkat és próbáld meg elkerülni a következő szituációkat.

1. Inaktivitás

Amikor csak fekszünk mozdulatlanul, mint egy fadarab, az igen lehangoló tud lenni. A pasik imádják, ha a nők is aktívan részt vesznek a szexben, hiszen ezzel tudathatod vele igazán, mennyire kívánod őt. Cirógasd, simogasd, csókold, testbeszéddel is tudasd vele, hogy mennyire odáig vagy érte.

2. Kínos csend

A legtöbb férfi imádja, ha közben hangot adunk vágyainknak. Add át magad az élvezetnek és ne félj kiereszteni a hangod! Dicsérd meg közben és növeld az önbizalmát, a férfiaknak az egójuk kényeztetésére is szükség van, hogy a csúcsra jussanak.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!