Tárkonyos-barackos csirke - Különleges ízvilág
Igazán különleges ízt adhatunk a csirkecomboknak, ha barackkal és egy kis tárkonnyal készítjük el. Felkeltettük érdeklődésedet? Olvasd el a receptjét!
Hozzávalók
- 4 csirkecomb
- 6-8 félbevágott sárgabarack (befőtt)
- 1 ek friss tárkony
- 2 tk olívaolaj
- só, bors
Elkészítés
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben 40-50 perc alatt pirítsuk meg mindkét oldalukat. Ekkor adjuk hozzá a félbevágott barackokat, a felaprított tárkonyt és az olívaolajat. Ízlés szerint még sózzuk, borsozzuk. Pároljuk további 15 percig. Tálalás előtt szórjuk meg friss tárkonnyal.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!