Fehérboros-paradicsomos csirkecombok - Ellenállhatatlanul finom

A paradicsom és a fehérbor remek ízt ad a csirkecomboknak, érdemes együtt kipróbálni! Hogy hogyan kell elkészíteni? Máris mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 40 dkg koktélparadicsommal
  • 4 nagyobb csirkecomb
  • 1 csésze fehérbor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 citrom
  • só, bors
  • olívaolaj

Elkészítés

Egy tepsibe locsoljunk egy kis olívaolajat, tegyük rá a koktélparadicsomokat, sózzuk, borsozzuk és 200 fokon 20 percig süssük. Közben a csirkecombokat is sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben olívaolajon pirítsuk meg mindkét oldalát. Ha megpirult, tegyük át a paradicsomos tepsibe, öntsünk rá fehérbort, a citrom levét és tegyük bele a zúzott fokhagymát is. 200 fokon nagyjából 20-30 perc alatt süssük készre. Sültkrumplival tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: jessicanwood.com

Oldalak

Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.