Csípős ragu toszkán módra

A csípős ételekért rengetegen rajonganak. Az olaszos készítési mód pedig rendkívül különlegessé teszi ezt a mennyei fogást.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1,75 kg marahús, comb vagy lábszár, kis kockákra vágva
  • 4 gerezd fokhagyma, apróra vágva
  • 600 g paradicsom, meghámozva és darabolva
  • 4 ek bors
  • 1 liter hideg víz
  • 350 ml száraz vörösbor

Elkészítés

A húst tegyük egy vastag falú serpenyőbe a fokhagymával, a paradicsommal, a sóval és a borssal együtt,majd öntsünk hozzá annyi vizet, hogy ellepje. Fedjük le az edényt (nem teljesen), és pároljuk lassú tűzön 2 óráig. Adjunk hozzá még vizet, ha a szaftja túl kevés. Időnként kevergessük meg. Két óra elteltével öntsük hozzá a bort, és pároljuk tovább kb. még 1 órát, míg a hús teljesen megpuhul. Forrón tálaljuk.

Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda

Fotók: pixelatedcrumb.com

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család tagjai nagyon szigorú szabályok szerint élik mindennapjaikat, olykor igazán aranyos részletekbe nyerhetünk bepillantást életükből.
Fashion&Beauty
Izgalmas tavaszi beauty újdonságok, amelyek különlegessé varázsolják a megjelenésedet.
Lifestyle
Az Ikrek ma nem tudja elkerülni a konfrontációt a munkahelyén. Napi horoszkóp!