Chilis szószban marinált csirkemellfilé

A csípősebb ízek kedvelői rajongani fognak ezért az egyszerűen és gyorsan elkészíthető ételért.

Hozzávalók

  • fél kiló csirkemellfilé
  • 1 dl csiliszósz
  • 4 evőkanál szójaszósz
  • só és bors ízlés szerint

Elkészítés

A páchoz keverjük össze a szója- és csiliszószt, majd a vékony csíkokra vágott, sóval és borssal ízesített csirkemellszeleteket pácoljuk a csilis szószban egy óráig, s végül egy serpenyőben süssük meg.

Ha szereted a csípős ételeket, akkor próbáld ki a chili con carne receptünket is!

Oldalak

Sztárok
Az ezredforduló korszakának szexszimbóluma szinte egyetlen másodpercet sem öregedett az elmúlt évtizedek során. Új, The Substance című testhorrorjában a jeles színésznő bátran és boldogan feszegeti a...
Lifestyle
Milyen témákban szeretnek leginkább fantáziálni a hölgyek? Nos, a legtöbben nem ezekre a válaszokra számítottak volna...
Lifestyle
Egy bizonyos fokú feledékenység normális az életkor előrehaladtával, de ha már az alábbi jeleket tapasztalod, érdemes lehet orvoshoz fordulni.