Almával sült kolbász - Laktató és nagyon gyorsan elkészül

Nagyon szeretem a grillételeket és a hűvösebb évszakokban is gyakran sütök grillkolbászt a sütőben. Hidd el, a tepsis verzió is ugyanolyan finom lesz, mintha a szabad ég alatt készített volna el!

Hozzávalók

  • 50 dkg grillkolbász
  • 5-6 alma
  • 5-6 hagyma
  • 1 dl fehérbor
  • só, bors
  • majoránna
  • olaj

Elkészítés

Készítsünk elő egy tepsit, az alját béleljük ki a felaprított hagymával és a felszeletelt almával. Hintsük meg egy kis sóval, borssal és majoránnával. Locsoljuk meg egy kis olajjal és öntsük rá a bort. Erre fektessük a kolbászokat, majd az egészet tegyük sütőbe. 160 fokon fél óra alatt süssük készre.

Fotó: foodandwine.com

Oldalak

Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...
Fashion&Beauty
A pucérruhák trendje még mindig tart. A 2024-es MET-gála továbbra is bizonyítja, hogy a sztárok imádják a szinte teljesen áttetsző darabokat, amelyek szinte alig takarnak valamit.