A legjobb saláták elkészítéséhez friss, száraz zöldségeket kell használni, amelyek könnyen befogadnak minden olyan csodálatos öntetet, ami csak az eszünkbe jut. Olyan salátára van szükségünk, ami élettel teli és ropogós tud maradni a villánkon is. Természetesen a probléma az, hogy a víz a salátakészítés elengedhetetlen része: a zöldségeket többször kell mosni evés előtt (kivéve, ha természetesen előmosott zöldeket használsz). Ráadásul annyira csábító, hogy csak azokat a még mindig kissé nedves zöldeket dobjuk a salátás tálba. Pedig a szárítás extra lépése csak egy perc plusz időt vesz igénybe.
A legjobb saláták elkészítéséhez friss, száraz zöldségeket kell használni, amelyek könnyen befogadnak minden olyan csodálatos öntetet, ami csak az eszünkbe jut. Olyan salátára van szükségünk, ami élettel teli és ropogós tud maradni a villánkon is. Természetesen a probléma az, hogy a víz a salátakészítés elengedhetetlen része: a zöldségeket többször kell mosni evés előtt (kivéve, ha természetesen előmosott zöldeket használsz). Ráadásul annyira csábító, hogy csak azokat a még mindig kissé nedves zöldeket dobjuk a salátás tálba. Pedig a szárítás extra lépése csak egy perc plusz időt vesz igénybe.