A CDC szerint a pasztőrözött tej és a lezárt tartályokból származó tejtermékek általában biztonságosak. De a nem pasztőrözött termékek, beleértve a sajtot, a joghurtot vagy a fagylaltot, nagyobb valószínűséggel tartalmaznak olyan veszélyes baktériumokat, mint a listeria, a szalmonella vagy az E. coli. Kerüljük továbbá a szobahőmérsékleten tárolt vagy kint hagyott tejtermékeket, például a kávéhoz való tejszínt.
Fotó: Pinterest
A CDC szerint a pasztőrözött tej és a lezárt tartályokból származó tejtermékek általában biztonságosak. De a nem pasztőrözött termékek, beleértve a sajtot, a joghurtot vagy a fagylaltot, nagyobb valószínűséggel tartalmaznak olyan veszélyes baktériumokat, mint a listeria, a szalmonella vagy az E. coli. Kerüljük továbbá a szobahőmérsékleten tárolt vagy kint hagyott tejtermékeket, például a kávéhoz való tejszínt.