A friss gyümölcsök és zöldségek, amelyekről úgy tűnhet, hogy túl sok időt töltöttek nem biztonságos körülmények között, olyan baktériumokat vonzhatnak be, amelyek megbetegíthetnek. Válasszunk főtt termékeket, amikor csak tehetjük, ahol biztosított, hogy a megfelelő hőkezelés elpusztítja a baktériumokat.
Ha mégis ha friss gyümölcsöt és zöldséget eszünk, akkor azok a legbiztonságosabbak, amelyeket ivóvízzel megmossák, és meghámozzák. Emellett válasszunk vastag héjú fajtákat, például banánt, narancsot vagy avokádót, amelyeket meg lehet hámozni.
Fotó: Pinterest
A friss gyümölcsök és zöldségek, amelyekről úgy tűnhet, hogy túl sok időt töltöttek nem biztonságos körülmények között, olyan baktériumokat vonzhatnak be, amelyek megbetegíthetnek. Válasszunk főtt termékeket, amikor csak tehetjük, ahol biztosított, hogy a megfelelő hőkezelés elpusztítja a baktériumokat.
Ha mégis ha friss gyümölcsöt és zöldséget eszünk, akkor azok a legbiztonságosabbak, amelyeket ivóvízzel megmossák, és meghámozzák. Emellett válasszunk vastag héjú fajtákat, például banánt, narancsot vagy avokádót, amelyeket meg lehet hámozni.