Fashion&Beauty

Nem minden változik: Ezek a sminktrendek 2021-ben is menők maradnak

Annyira nagy slágerek voltak 2020-ban, hogy az új évben sem mennek ki a divatból.

A jót nem éri meg lecserélni!

2021 minden tekintetben a változások éve lesz, azonban van, ami nem változik majd, például a 2020-as év legmenőbb sminktrendjei. Habár ruhák és haj tekintetében sok újdonságnak nézünk elébe, a legjobb sminkek maradnak, így nem kell majd új és bonyolult mozdulatokat elsajátítanunk, elég lesz a jól bevált rutinunkat tökéletesíteni az következő esztendőben. Galériánkban mutatjuk, mely klasszikusok kísérik végig az új esztendőt, bár a legnagyobb kozmetikai cégek még előrukkolhatnak néhány újdonsággal az év második felében, így nem árt felkészülni erre sem.

Örök klasszikusok

A rózsás arcpír 2020-ban sokunk kedvence volt, nem véletlenül: idén nem volt menő a teljesen bronzos arcsmink, sokkal inkább a színeké volt a főszerep, amelyek enyhe csillogást is adtak a bőrnek. Azok az árnyalatok hódítottak legfőképp, ami azt a hatást nyújtotta, mintha a hideg levegő épp csak „megcsípte” volna arcunkat, ez pedig 2021-ben sem lesz másképp – maradnak tehát a rózsás arcpirosítók.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ha ez nem lett volna elég, Megyeri Csillát és Puskás-Dallos Petit majdnem letojta egy galamb a körbejáráson. Még el sem indult a műsor, de már folyik az élet a luxusbörtönben.
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.