Így szabadulhatsz meg az "integetőizomtól"

Czanik Balázs ezúttal attól a bizonyos "integető izomtól" segít megszabadítani bennünket, amely a sok nő számára problémás terület.

Balázs segítségével bemutatunk négy gyakorlatot, amely által tudjuk erősíteni karunkat, valamint gerincünket és karizületetinket is.

Gyakorlatonként 3x15-öt kell csinálni, közöttük csak nagyon rövid pihenőt szabad tartani, majd a gyakorlatok végén alaposan meg kell nyújtani az izmokat. A kívánt hatás érdekében minimum heti háromszor végezzük el a gyakorlatot sorozatokat, melyek között érdemes pihenő napot tartani. Az eredmény már 1 hónap alatt láthatóvá válik, karunk feszesebb és erősebb lesz.

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd karodat hajlítsd be úgy, hogy mellkasod ne érintse a talajt. Ismételd meg 3x15-ször.

 

Ez a gyakorlat hasonló, mint az előbb bemutatott, annyi különbséggel, hogy kezeink nem egyvonalba helyezkednek el, hanem az egyik lentebb. Végezd el mindkét változatban 3x15-ször.

 

 

Vegyél a kezeidbe egy-egy másfél kilós súlyzót vagy egy-egy palack ásványvizet. Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet engedd a tarkód mögé. Szintén 3x15-ször végezd el.

 

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet nyújtsd ki hátrafelé. Ismételd meg 3x15-ször.

 

További gyakorlatokat itt találsz:

Capoeira Aerobik
Formás vádlik és feszes combok
Így lesz lapos a hasad
Így lesz erős a karod
Így lesz feszes a combod
Így lesz formás a popsid

 

Fotók: Laurenczy Miklós

Hasonló cikkek

Ütöttek, rúgtak, tekertek és farönköket emeltek a FitBalance-on
Az idei FitBalance SportArénára idén is annyian látogattak ki, hogy egy-két népszerűbb óráról szinte az ajtón folytak ki az emberek. Aztán jöttek a farönkök… ...
Így lehet négy ruhaméretet fogyni - Ezért voltak több ezren a hétvégi FitBalance-on
A sport mindenkinek mást jelent: bevásárlást, hétvégi meccsnézést a haverokkal, egy kis kocogást vagy akár kőkemény edzőterembe járást. Akármelyik csoportba is tartozo...
Ezt nem hagyhatod ki, ha szeretsz sportolni!
Szabadidődben szeretsz eljárni mozogni, futni? Szívesen mész edzőterembe vagy még éppen nem döntöttél, hogy hol és milyen mozgásforma segítségével szeretnél szuper for...

Szólj hozzá Te is!