Így szabadulhatsz meg az "integetőizomtól"

Czanik Balázs ezúttal attól a bizonyos "integető izomtól" segít megszabadítani bennünket, amely a sok nő számára problémás terület.

Balázs segítségével bemutatunk négy gyakorlatot, amely által tudjuk erősíteni karunkat, valamint gerincünket és karizületetinket is.

Gyakorlatonként 3x15-öt kell csinálni, közöttük csak nagyon rövid pihenőt szabad tartani, majd a gyakorlatok végén alaposan meg kell nyújtani az izmokat. A kívánt hatás érdekében minimum heti háromszor végezzük el a gyakorlatot sorozatokat, melyek között érdemes pihenő napot tartani. Az eredmény már 1 hónap alatt láthatóvá válik, karunk feszesebb és erősebb lesz.

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd karodat hajlítsd be úgy, hogy mellkasod ne érintse a talajt. Ismételd meg 3x15-ször.

 

Ez a gyakorlat hasonló, mint az előbb bemutatott, annyi különbséggel, hogy kezeink nem egyvonalba helyezkednek el, hanem az egyik lentebb. Végezd el mindkét változatban 3x15-ször.

 

 

Vegyél a kezeidbe egy-egy másfél kilós súlyzót vagy egy-egy palack ásványvizet. Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet engedd a tarkód mögé. Szintén 3x15-ször végezd el.

 

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet nyújtsd ki hátrafelé. Ismételd meg 3x15-ször.

 

További gyakorlatokat itt találsz:

Capoeira Aerobik
Formás vádlik és feszes combok
Így lesz lapos a hasad
Így lesz erős a karod
Így lesz feszes a combod
Így lesz formás a popsid

 

Fotók: Laurenczy Miklós

Hasonló cikkek

Így lesz kerek, feszes feneked! - Tippek Czanik Balázs sztáredzőtől
A sztárok edzői tudják mitől döglik a légy! Ha szeretnél pár egyszerű, de nagyszerű gyakorlattal látványos eredményt elérni, akkor próbáld ki a következőket. A képekke...
Szabadtéri edzés Czanik Balázzsal és Simon Marcsival
Európa szépe, Simon Marcsi ősszel sem tétlenkedik, bombaformáját Czanik Balázs módszerével igyekszik megőrizni. Íme, néhány gyakorlat, amelyeket akár otthonunkban is e...
Ritkák, mint a fehér holló - Állati fotók
Az állatvilágban annyiféle szín keveredik egymással, hogy amikor látunk egy hófehér példányt, akaratlanul is elakad a szavunk. Bár csak a fehér szőrű, rózsaszín bőrű, ...

Szólj hozzá Te is!