Így szabadulhatsz meg az "integetőizomtól"

Czanik Balázs ezúttal attól a bizonyos "integető izomtól" segít megszabadítani bennünket, amely a sok nő számára problémás terület.

Balázs segítségével bemutatunk négy gyakorlatot, amely által tudjuk erősíteni karunkat, valamint gerincünket és karizületetinket is.

Gyakorlatonként 3x15-öt kell csinálni, közöttük csak nagyon rövid pihenőt szabad tartani, majd a gyakorlatok végén alaposan meg kell nyújtani az izmokat. A kívánt hatás érdekében minimum heti háromszor végezzük el a gyakorlatot sorozatokat, melyek között érdemes pihenő napot tartani. Az eredmény már 1 hónap alatt láthatóvá válik, karunk feszesebb és erősebb lesz.

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd karodat hajlítsd be úgy, hogy mellkasod ne érintse a talajt. Ismételd meg 3x15-ször.

 

Ez a gyakorlat hasonló, mint az előbb bemutatott, annyi különbséggel, hogy kezeink nem egyvonalba helyezkednek el, hanem az egyik lentebb. Végezd el mindkét változatban 3x15-ször.

 

 

Vegyél a kezeidbe egy-egy másfél kilós súlyzót vagy egy-egy palack ásványvizet. Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet engedd a tarkód mögé. Szintén 3x15-ször végezd el.

 

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet nyújtsd ki hátrafelé. Ismételd meg 3x15-ször.

 

További gyakorlatokat itt találsz:

Capoeira Aerobik
Formás vádlik és feszes combok
Így lesz lapos a hasad
Így lesz erős a karod
Így lesz feszes a combod
Így lesz formás a popsid

 

Fotók: Laurenczy Miklós

Hasonló cikkek

Ingyen torna mindenkinek! Czanik Balázs most Téged is megmozgat
Szeptember első hétvégéjén nem lehet senkinek kifogása a testmozgás ellen, hiszen vasárnap a Népligetben Czanik Balázs tart majd ingyenes órákat. Részletekért olvasd e...
Így lesz tökéletes az alakod - Edzés Czanik Balázzsal
Ha még mindig nem vagy elégedett az alakoddal, próbáld ki a következő gyakorlatokat! Czanik Balázs most VV Izát izzasztotta meg, ezúttal nem az edzőteremben, hanem a s...
Edzésterv Czanik Balázzsal és Péter Szabó Szilviával
Már javában zajlik a bikiniszezon, de ne essünk kétségbe! Czanik Balázs és Péter Szabó Szilvia most bemutatja, hogy hozzuk magunkat formába néhány hét alatt. Csináld m...

Szólj hozzá Te is!