Így szabadulhatsz meg az "integetőizomtól"

Czanik Balázs ezúttal attól a bizonyos "integető izomtól" segít megszabadítani bennünket, amely a sok nő számára problémás terület.

Balázs segítségével bemutatunk négy gyakorlatot, amely által tudjuk erősíteni karunkat, valamint gerincünket és karizületetinket is.

Gyakorlatonként 3x15-öt kell csinálni, közöttük csak nagyon rövid pihenőt szabad tartani, majd a gyakorlatok végén alaposan meg kell nyújtani az izmokat. A kívánt hatás érdekében minimum heti háromszor végezzük el a gyakorlatot sorozatokat, melyek között érdemes pihenő napot tartani. Az eredmény már 1 hónap alatt láthatóvá válik, karunk feszesebb és erősebb lesz.

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd karodat hajlítsd be úgy, hogy mellkasod ne érintse a talajt. Ismételd meg 3x15-ször.

 

Ez a gyakorlat hasonló, mint az előbb bemutatott, annyi különbséggel, hogy kezeink nem egyvonalba helyezkednek el, hanem az egyik lentebb. Végezd el mindkét változatban 3x15-ször.

 

 

Vegyél a kezeidbe egy-egy másfél kilós súlyzót vagy egy-egy palack ásványvizet. Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet engedd a tarkód mögé. Szintén 3x15-ször végezd el.

 

Helyezkedj el a képen látható pozícióba, majd kezeidet nyújtsd ki hátrafelé. Ismételd meg 3x15-ször.

 

További gyakorlatokat itt találsz:

Capoeira Aerobik
Formás vádlik és feszes combok
Így lesz lapos a hasad
Így lesz erős a karod
Így lesz feszes a combod
Így lesz formás a popsid

 

Fotók: Laurenczy Miklós

Hirdetés

Hasonló cikkek

Szabadtéri edzés Czanik Balázzsal és Simon Marcsival
Európa szépe, Simon Marcsi ősszel sem tétlenkedik, bombaformáját Czanik Balázs módszerével igyekszik megőrizni. Íme, néhány gyakorlat, amelyeket akár otthonunkban is e...
Ingyen torna mindenkinek! Czanik Balázs most Téged is megmozgat
Szeptember első hétvégéjén nem lehet senkinek kifogása a testmozgás ellen, hiszen vasárnap a Népligetben Czanik Balázs tart majd ingyenes órákat. Részletekért olvasd e...
Így lesz tökéletes az alakod - Edzés Czanik Balázzsal
Ha még mindig nem vagy elégedett az alakoddal, próbáld ki a következő gyakorlatokat! Czanik Balázs most VV Izát izzasztotta meg, ezúttal nem az edzőteremben, hanem a s...

Szólj hozzá Te is!

Irány Párizs!