Öltözzetek össze a sípályán is!

Imádod a trendi, színes és kényelmes sportruhákat? A sípályán sem vagy hajlandó lemondani a divatról? Ha ragaszkodsz a legújabb trendekhez és jól szeretnél kinézni a pasid mellett, akkor íme pár szuper tanács, hogy ti legyetek a pálya álompárja.

Azonos színek

Szerencsés helyzetben vagytok, ha azonos színek tetszenek nektek, hisz ilyenkor egyértelmű, hogy az ,,összeöltözésre” kell szavazni. A zöld, a kék, a lime és az azúr mind-mind uniszex árnyalat, így biztosan te is és a pasid is talál olyan sportruhát, ami tetszik, például a Fundango kínálatában szuper darabokra lelhettek. Persze, ha az egyikőtök egy mintás felsőt választ, akkor a másik akár a minta egyik alapszínét is magára öltheti, így is tökéletes lesz a harmónia. A kiegészítők terén igyekezzetek semleges, uniszex darabokat választani, hisz így akár cserélgethetitek is a kedvenc darabjaitokat.

Csajos és pasis

Ha te inkább a csajos ruhákat kedveled, ő viszont imádja az igazi pasis darabokat, akkor érdemes lehet egy-egy semleges darabra helyezni a hangsúlyt vagy csak kis részletekben összeöltözni. Lányoknak például remek választás lehet egy világos színű, letisztult színvilágú kabát, aminek az apró díszítései vagy a cipzárrésze passzol a fiú felsőjéhez. A hüttében való lazulásnál például bevethetitek a hasonló és élénk színű mintákkal díszített pólókat is, de akár a pasid kedvenc sapkáját is lenyúlhatod, ha épp nincs kedved siklani és inkább a csajokkal lazulnál.

Oldalak

Lifestyle
Egy kiránduló telefonált nekik, hogy egy kiscicát talált az erdőben. A macskamentő központ vezetője egy dobozban kapta meg az állatot, de nem sokkal később igencsak meglepődött.
Lifestyle
Nem tervezett esküvőt, de amikor meglátta ezt a menyasszonyi ruhát, tudta, hogy ez lesz az igazi
Lifestyle
Ezek az apró esti változtatások segítenek abban, hogy másnap reggel jól induljon a napod.