Lifestyle

Irány Berlin!

A repülőgépen ülök. Még nem szálltunk föl, de gondoltam addig is egy két gondolatot megosztok veletek! Először is imádok repülni! Nem véletlen, hogy szeretek siklóernyőzni! :)

A Szépség és a Szörnyeteg

Most indulok Berlinbe, a szokásos téli turnéra. A Budapesti Operettszínház szervezésében minden évben van nyáron és télen egy-egy előadássorozat a Szépség és a Szörnyetegből. Helyesebben Die Schöne und das Biest.

Természetesen németül játszunk német anyanyelvű embereknek, ami nem kis kihívás! Már közel három éve tart ez a nagyszerű kapcsolat az Operett és a BB Promotion között. És ha minden igaz, még jó pár évig tartani fog a Szépség turné! :)

(Ooops, már felszálltunk és közben meg is reggeliztem a gépen. :) Tea és csokis keksz. Ezt szolgálták föl, vagyis ezt kértem. Imádom a csokis kekszet, a teát nem különben. A szüleim állítása szerint, nem is anyatejen nevelkedtem, hanem teán!)

Reggel az öcsém vitt ki a reptérre, Juliskám is elkísért persze, mi tagadás, elég nehéz volt az elválás. De vígasztal, hogy most csak két hetet vagyok Berlinben, onnan hazautazom Mary Poppins-t játszani a Madách Színházba. Egy héttel később vissza Németországba, Münchenbe, ahol a turné újabb állomása lesz. Közel két hetet vagyok ott, majd vissza Budapest, Madách, Mary Poppins, végül még két hétre visszamegyek Münchenbe, és január 11-én lesz a téli turné utolsó előadása. Másnap haza, és rögtön próbálni kezdek egy újabb előadást, szintén a Madách Színházban. :)

Köszönet!

Most mit mondjak?! Az életem mesébe illő! Abból élek, amit szeretek csinálni. Szó szerint a hobbim a munkám! Ráadásul egy hatalmas álom teljesült azzal, hogy egyszerre dolgozhatok több színházban, de több országban! Nagyon szeretem! :)
Ezért hálával tartozom az égieknek, amit nem mulasztok el megtenni! Sokszor eszembe jut, hogy elmondjam az Angyalaimnak, vagy égieknek, vagy Istennek, nevezzük akárhogy, hogy nagyon hálás vagyok azért, hogy olyan az életem amilyen!

Persze nem szabad elfelejtenem, hogy köszönettel tartozom mindkét színház vezetésének és titkársági dolgozóinak, hogy lehetővé tették, hogy egyszerre két helyen lehessek. :)

Ezúton is köszönöm! Köszönöm tisztelt igazgató urak! És köszönöm kedves Bori és Péter, hogy a tízedik egyeztetési próbálkozás után sem küldtetek el melegebb éghajlatokra. :)

Na jó! Pia szag van! És nem tudom eldönteni, hogy az előttem ülő korosodó, de hosszú hajú úriember, vagy a mellettem ülő két, korban hozzám sokkal közelebb lévő két úr árasztja, akik egyébként a hangszóróból jövő dalokat énekelgetik… ööö… akkor ők az esélyesebbek. :)

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.