Fashion&Beauty

Lucidity Fesztivál

A folyamatos és fárasztó munkát egy kis hétvégi lazulással oldottuk fel barátaimmal a festői szépségű Santa Barbara-i Lucidity fesztiválon. Ez egy nagyon érdekes, különleges, 3 napos esemény, ami a különböző spirituális, lelki-szellemi tréningeken, fejlődésen, tapasztaláson túl (főleg elektronikus) zenei élményeket, koncerteket és különböző testi, fizikai, ügyességi feladatokat is tartalmazó program az arra kíváncsi publikumnak.

Elképesztő minőségű és összetételű, néhány ezres vendégsereg gyűlt itt össze. Én még ilyet az összes Sziget és Balaton Sound illetve Volt fesztiválon együtt se láttam az elmúlt 20 év alatt. A hátul mindenkin lógó, hosszú "farkas farok" volt a minimum, de a gyöngyökkel, strasszokkal kirakott napszemüvegek, a hatalmas fácántollas kalapok, medve és egyéb vadállat jelmezek és kosztümök, szőrmék, bundák, prémcsizmák és egészen szürreális sminkek és hajviseletek itt teljesen alapnak számítottak és csak nekünk kerekedett a szemünk tőle, az ősközegnek tök normális.

Én kb. úgy éreztem magam, mintha visszamentem volna vagy 40 évet az időben és belecsöppentem volna Woodstock kellős közepébe, ahol John Lennon együtt szitározik Buddhával a Healing Sanctuary sátorban, miközben Janis Joplin az erdőben épp tüzet kér egy arra tévedt jávorszarvastól, balról eközben maga Krisna biciklizik be egy bálnának álcázott szobakerékpárral, ami tűzcsíkot és füstfelhőt húz maga után. És most nem nagyon túloztam.

Mindeközben a rendezvény abszolút tiszta és naturális, környezettudatos, nincsenek cégek, reklámok, nincs alkohol, sőt, a készpénzforgalom is korlátozott. Csak organikus, bio, vega kaják kizárólag. Saját tányért és evőeszközt, poharat kell vinned, mert az sincs. Innentől viszont szemetelés se volt, egy almacsutkát se dobott el senki, mindenki a saját maga által vitt szelektív hulladékgyűjtőkbe gyűjtötte a szemetét.

Szóval az valami egészen más, mint a megszokott, abszolút nem a pénzről, a marketingről, a profitról szólt, ennek ellenkezője történt itt: mindenki feltétlenül és őszintén elfogadta, szerette és tisztelte a másikat, itt egy baráti ölelés a minimum, azért, hogy vagy, hogy létezel és itt vagy együtt velünk.

Gyere és kövess a Facebookon is!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Tóth Gabi és a párja, Papp Máté Bence egy közös fotót osztottak meg az Instagramon. Most nem a szerelmükről áradoztak, hanem egy hatalmas bejelentést ünnepeltek.
Lifestyle
Az interneten rengeteg sztorit lehet olvasni, aminek a középpontjában egy vakrandi van. Ezek olykor romantikus, néha pedig felháborító szituációkat tudnak szülni.
Fashion&Beauty
Azoknak, akik rendszeresen górcső alá veszik Zendaya szereléseit, mostanra szemet szúrhatott, hogy egy bizonyos cipő a sztár ruhatárának egyik meghatározó alapdarabja.