Ilyen egy tökéletes reggeli - Te nem így csinálod?!

Melyik csapatba tartozol: a nem reggelizők, a gyorsan reggelizők vagy a reggelit agyondíszítgetők közé?

Reggeli díszítve, tálalva

Nem véletlenül talált be az IKEA új reklámja mindenkinél, hiszen gasztroforradalom van, és ma már szinte mindannyian rendelkezünk azokkal az eszközökkkel, amelyekkel meg is tudjuk a kreálmányainkat mutatni. Én is nagyon sok gusztán dekorált képpel találkozom az Instagramon, amelyeket mindig szivecskézek, mert olyan szépen kilátszódnak a képfolyamból. De ki az, akinek van kedve/türelme azzal pepecselni, hogy elkészítse ezeket? Gondolom, a gasztrobloggereknek, ez érthető. De mindenki másnak is, komolyan? Virágot szedni a mezőn, egyforma papírvékonyra szeletelgetni az epret és mütyür bogyókat, megfelelő színharmóniába tologatni a zabpelyheket, tökéletes hátteret keresni és csodaszép, egyedi kerámiában feltálalni a végeredményt. Mert a magukra valamit is adó modern háziasszonyok ugyebár így szokták. :)

Én örülök, hogy reggel 3 perc alatt összeállítom a smoothie-mat, és már reggelizem is. Még azt sem örökítem meg, ahogy turmixolás előtt a rétegek olyan egységesen és színpompásan kirajzolódnak. Mert minek. De őszíntén. Bezzeg a kávépillantokat... Na jól van, azokat nem hagyhatom ki én sem. :D Az Insta estében egyébként az van, hogy a felhasználók szerint a legkevésbé szeretett és legunalmassabb képek a gasztrofotók. Ám a legtöbbet feltöltött képek gasztrofotók.

Szóval csapda. Mit lehet tenni, éljenek a díszített reggelik. :) Csak ne nekem kelljen elkészíteni. ;)

Ha tetszik a fotó, LIKE-ot a virágos müzlinek!
Nézd meg a tegnapi bejegyzést is!

Fotó és Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Lifestyle
Ha ezt az akadályt is sikerrel veszed, jogosan lehetsz majd büszke magadra!
Egészség
Több komoly betegség kialakulásához is vezethet a használt sütőolaj újrafelhasználása, legalábbis ez derült ki egy friss tanulmányból.
Sztárok
Február elején derült ki, hogy rákkal kezelik a 75 éves brit uralkodót. Egyes bennfentes szerint Károly király betegsége sokkal súlyosabb, mint azt a közvélemény eddig gondolta.