Így alakítja át a mosoly az idegenek arcát - Elgondolkodtató fotók

A helyszín India, de a sztori világméretű. Ezek a fotók azt bizonyítják, hogy mennyire átalakul az emberek megítélése egy idegenről, ha elmosolyodik. Az egész lénye átalakul, és ez mind visszatükröződik a most következő képeken.

Ismeretlen ismerős arc

A mosoly egy olyan görbület, amely nem csak mindent egyenesbe hoz, hanem látni enged. Látni engedi a valódi arcot - aki mosolyog, az egész emberségét mutatja meg, benne minden emlékével, szeretetével, bánatával, történetével. Egyszerűen nyitottá és barátságossá válik. 

Az elmulasztott pillanatból mosolyprojekt

Jay Weinsten Indiában töltött pár hetet, ami alatt embereket fotózott. Az egyik alkalommal egy idősebb bácsit akart lencsevégre kapni, de valahogy elmulasztotta a pillanatot. Már éppen készült odébb állni, amikor a bácsi rászólt, hogy ugyan, készítsen róla is egy fotót. Ahogy Jay a fotózáshoz készült, a bácsi teljesen megváltozott. Mosolyra húzódott a szája és ott, abban a magasztos mocsokban kivirult. A szeme megtelt élettel, az arca pirospozsgás lett, a nevető életráncok összehúzták a vonásait, és ekkor Jay megvilágosodott. Így vágott bele a mosolyprojektbe, hogy megmutassa, miként lesz egy idegenből ismeretlen ismerős másodpercek alatt.

Ne felejts el mosolyogni, ha szimpatikus karakter szeretnél lenni... ha ember szeretnél lenni az emberek előtt.

Festékes bácsi

Agyaras mosoly

Indiai cserediák

Irodista mosoly

A következő oldalon folytatódik a fotósorozat!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.