Káprázat Zrt. - Badár Tamás új műsora

Badár Tamás hamarosan új műsorral jelentkezik.

Badár Tamás új műsora

A kockásfülű nyúlon túl… Bűvész a Dumaszínházban? Miért lehet érdekes a humort kedvelő közönségnek? Tették fel sokan a kérdést, amikor Badár Tomi – a nagydumás Badár Sándor fia – első önálló estjéről értesültek. Mint kiderült, az ötlet mégsem volt ördögtől való, mivel Tomi humorát – és finoman fogalmazva – közlékenységét is apjától örökölte. Ily módon a bűvészet és a stand-up műfaj nem is áll annyira távol egymástól, legalábbis ha Badár Tomiról van szó.

A folytatásra sem kellett sokáig várni, az első, A kockásfülű nyúlon túl után, májusban a bűvészzseni új műsorral jelentkezik. „Tulajdonképpen a téma merőben nem fog változik, hiszen a lényeg mindig az, hogy együtt szórakozzunk a közönséggel” – mondja Tomi, akinek új műsorának nagyjából 80%-át még nem látott saját vagy általa átalakított trükk fogja alkotni.

A fiatal tehetség ezúttal is interaktív, a közönséget megmozgató produkciót ígér – szinte az összes trükkhöz igénybe vesz nézői segítséget – szokásához híven egyszerű eszközökkel dolgozik majd, viszont előadásainak továbbra is fontos kelléke lesz a humor.

Az est Káprázat ZRT. címmel a Kompót Dumaklubban kerül színre, szünet nélkül, először május 5-én.

"Jó kihívás, ezért is vállaltam" - Kadarkai Endrével beszélgettünk

Hamarosan beszélgetős műsor indul a Kompót Dumaklubban Kadarkai Endrével. A beszélgetések legalább egyórásak lesznek, és a riporter célja ezúttal sem más, mint, hogy a leendő interjúalanyok mindig a nívó, a teljesítmény szinonimái legyenek – színészeket, zenészeket, írókat, a médiavilág jeleseit tervezi meghívni és nem a celebvilág percembereit ülteti majd le egy-egy beszélgetésre. Kadarkai Endrével az induló műsorról, múltról és jövőről beszélgettünk.

Oldalak

Lifestyle
Ha komoly kapcsolatra vágysz, és nem szeretnéd, hogy összetörjék a szíved, akkor érdemes kerülnöd egy bizonyos csillagjegy szülötteit, ők ugyanis azok, akik "virágról virágra" szállnak, és hamar...
Sztárok
Eva Longoria egy cseresznyepiros pánt nélküli ruhában mutatta meg, hogy még mindig pont olyan lenyűgözően fest, mint a húszas évei legelején.
Lifestyle
Az éticsigák és a meztelen csigák rengeteg kárt tudnak okozni a kertben, és van egy bizonyos dolog, amit ha rendszeresen csinálunk, csak még több fog megjelenni belőlük, éppen ezért érdemes...