Rakovits Viktor masszőr, csontkovács

Bemutatkozás

Rakovits Viktornak hívnak, 1971-ben születtem Budapesten. Fiatalabb koromban sokat sportoltam, első masszázzsal kapcsolatos élményeim is ehhez kapcsolódnak. Kenus versenyzőként a versenyszámok előtt bemelegítő masszázst végeztünk egymáson, melynek jótékony hatását már ekkor sikerült megtapasztalnom. Természetesen mozdulataink részben ösztönösek, részben pedig a profiktól ellesettek voltak, de még így is nagyon hasznosnak bizonyultak.

Azt, hogy a lélek és test egyensúlyának felborulása milyen komoly gondokat képes okozni, sajnos jómagam is megtapasztaltam. Gyógyításomat részben orvosok, részben természetgyógyászok végezték. Ez idő alatt rájöttem arra, hogy az egyik legnagyszerűbb dolog az, ha visszakapjuk az egészségünket, és gyógyítóként is az a legfelemelőbb, amikor valakinek segíteni tudunk a felépülésben.

Rohanó életünkben egyre kevesebb időt tudunk fordítani önmagunkra. Kezeléseimmel a mozgásszegény életmód, munkahelyi ártalmak vagy sportsérülések okozta mozgásszervi panaszokat igyekszem megszüntetni vagy enyhíteni, többnyire sikerrel. Különböző technikákat, terápiás eljárásokat sajátítottam el, melyeket a kezelések során külön vagy elegyítve alkalmazom.

A kezeléseknél kiemelt hangsúlyt helyezek a gerincre és a gerinc környéki izomzatra, mivel ezek okozzák a legtöbb problémát, melyek nemcsak az érintett területen jelentkezhetnek, hanem gyakorlatilag a test bármely részén.

Az általam leggyakrabban használt terápiás eljárások:

  • Gyógymasszázs (orvosi masszázs)
  • Sportmasszázs
  • Csontkovácsolás
  • Dorn-Breuss féle gerinckiegyenlítő és porckorongmasszázs
  • Gerincmasszázs

Szeretettel látok minden gyógyulni vágyót és természetesen azokat is, akik csak ellazulni vagy felfrissülni szeretnének.

Tanácsot itt tudsz kérni:

Harmónia Gyógyászati Centrum

www.harmonia-centrum.hu

Budapest, V. kerület , Markó utca 11.

Nyitva tartás: H-CS: 10-18-ig, P: 8-16-ig

Telefon: (+36-1)269-2946, (+36-1)346-0325

E-mail: rakovits.viktor.szakerto@gmail.com

Eddig megjelent cikkek:

Fókuszban a hát- és derékfájdalom - 2. rész