Sztárok

Kajdi Csaba nyilvánosan szúrt oda Ördög Nórának: csípős véleményt fogalmazott meg az influenszer

Kajdi Csaba egy, a Telexnek adott interjújában bírálta a TV2 népszerű műsorvezetőjét. A híresség a tőle megszokott őszinte, kendőzetlen stílusban fejtette ki álláspontját.

Kőkemény kritika

Nemrég a Telexnek adott interjút Kajdi Csaba, az anyagot szemléző 24.hu pedig arról számolt be, hogy a beszélgetés során az influenszer több ízben is élesen bírálta Ördög Nórát, a TV2 közkedvelt műsorvezetőjét. Kajdit az ügyben a Best magazin is kereste, mire a híresség elárulta: hosszú ideje ismeri a 42 esztendős televízióst, és egyáltalán nincs vele gondja, véleménye viszont igen, s ez utóbbinak egyáltalán nem fél hangot adni. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Nekem úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az. Minden lépése gondosan felépített üzlet. »Vegyük, Pali, ahogy sírok, amikor a reptéren újra látom Micit és Vencit. Ez nagyon fog tetszeni a követőknek.« Teszi mindezt úgy, hogy az utolsó napok kivételével az egész Ázsia Expressz alatt vele volt a családja bébiszitterestül. Borzasztóan álszentnek és hatásvadásznak tartom őt. Egyetlen könnycseppjét sem hiszem el" - mondta Kajdi Ördög Nóráról.
Kattints a további képekért!

Mindenki tudja Hujber Ferencről, hogy egy különleges és érzékeny figura. Anno a Mokka stúdiójában tévétörténelmet írt, és most visszaemlékezett, mi is történt pontosan azon a napon.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, amelyen a Next Top Model Hungary versenyzői is jelen voltak és a Femcafe.hu-nak elárulták, hogy mi volt számukra a verseny...
Lifestyle
A Skorpió ma elárulva érezheti magát. Napi horoszkóp!
Sztárok
Lilli Palmer a múlt századi mozi egyik legcsillogóbb európai sztárja volt, akit különleges szépséggel áldott meg a sors, emellett nemcsak színésznőként, hanem sportolóként is sikeresnek mondhatta...