Ez most a legnézettebb film a Netflixen, de nincsenek érte oda annyira a nézők

Egy magyar rendező filmje viszont a második helyet kaparintotta meg. Lássuk, mire kíváncsiak most a Netflixen a hazai nézők!

Millie Bobby Brown a Stranger Things mellett is labdába szeretne rúgni

A rajongók szomorúak lehetnek, mert még bőven várniuk kell a Stranger Things ötödik szezonjára, ráadásul ez lesz a végjáték. Szóval a Duffer tesók hamarosan lezárják Hawkins lakóinak sztoriját.

A forgatás már megkezdődött, de a sajtó szerint esélytelen, hogy idén bemutassák, így a premiert a Netflix valószínűleg 2025-re fogja csúsztatni. Természetesen Millie Bobby Brown is ott van a csapattal.

De neki azért voltak más projektjei a Netflixen belül. Lássuk a galériánkban, hogy mire voltak kíváncsiak mostanság a magyarok a stremingszolgáltatónál!

A Netflix legújabb sikerprodukciójában, A hercegnő és a sárkányban a jól ismert Millie Bobby Brown alakítja a főszereplőt.
Kattints a további képekért!

Te is imádod a Stranger Things sorozatot? Akkor biztosan kíváncsi vagy, mennyit változtak az első évad óta a szereplők.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.