Lifestyle

Ezeket a mozifilmeket várjuk a legjobban 2024-ben!

Mit szólnál ahhoz, ha az idei év nagy részét a moziban töltenéd? Bár nehéz lesz felülmúlni a tavalyi év sikereit, hiszen a Barbie és az Oppenheimer is hatalmasat tarolt a mozikban, de a filmkészítők 2024-re is sok újdonsággal és izgalmas sikerfilm folytatásokkal készültek a rajongóknak.

Milyen filmekre készüljünk?

A jó hír az, hogy idén a szokásosnál is nagyobb filmdömpingre számíthatunk, mivel a hollywoodi sztrájkok miatt sok film készítése, és a premierek is elhúzódtak. Lesz Robert Pattinson-os, űrben játszódó sci-fi, egy Mad Max előzmény és Lady Gagát is üdvözölhetjük a Joker filmek univerzumában. És ez még nem minden! Kattints a galériára, és mutatjuk a legjobb filmeket, amelyekre érdemes lesz várni 2024-ben!

Bajos Csajok 2024.január 12-én filmmusicalként tér vissza a mozikba a Bajos csajok. Húsz évvel az eredeti film megjelenése után, egy kicsit bizarr, de összességében elég szórakoztató feldolgozást láthatunk majd. Tina Fey, aki az eredeti film forgatókönyvét írta és Ms. Norbury-t alakította, most is forgatókönyvíróként tér vissza, sőt, szereplőként is játszik a filmben.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK, Variety

A "The New Look" első három epizódja 2024. február 14-én debütál az Apple TV+-on.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jákob Zoltán milliárdjai természetesen már a Nagy Ő forgatása előtt is megvoltak. A celebvilágba akkor lépett be, amikor csatlakozott a TV2 műsorához.
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...