Windowst használsz? Minden adatot ellophatnak a gépedről ezzel az újfajta átveréssel

Nem a Microsoft küldi a különleges ajándékot a Windows felhasználóinak.

Nagyon trükkösek a hackerek

Rengeteget változott a világ, és nagyon résen kell lennünk, ha nem szeretnénk, hogy az internetes bűnözők kifosszanak minket. A hackerek, és a szimpla csalók a legkülönfélébb csalásokat találják ki, ráadásul állandóan újítanak, hogy mi belesétáljunk a csapdájukba.

Arra is érdemes figyelni, hogy soha ne nyissunk meg olyan fájlmellékleteket, amelyeket nem várt, vagy amelyeket ismeretlen személyektől kaptunk. Még Messengerben is érdemes rákérdezni a saját ismerősünknél, ha gyanús linket küldött nekünk, mivel lehet nem ő volt. Egy egyszerű kérdés, és lehet már meg is kíméltük magunkat attól, hogy egy vírus teljesen tönkretegye a rendszerünket.

Bőven vannak trükkök, de most előkerült egy újfajta átverés, amivel rengeteg embert sikerült behúzni a csőbe. Karácsony környékén is figyelnünk kell erre, hogy nem kapunk csak úgy ajándékot a Microsofttól.

A Sky News már beszámolt róla, hogy újfajta pendrive-os átverés zakatol világszerte. Azok vannak veszélyben, akiknek Windows operációs rendszer van a számítógépükön, vagy laptopjukon.
Kattints a további képekért!

Ha ismered ezt a 10 hasznos billentyűkombinációt, sokkal gyorsabbá, mondhatni villámgyorssá teheted a számítógépes ügyködésedet.

Leadfotó: Microsoft

Oldalak

Fashion&Beauty
A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, amelyen a Next Top Model Hungary versenyzői is jelen voltak és a Femcafe.hu-nak elárulták, hogy mi volt számukra a verseny...
Lifestyle
A Skorpió ma elárulva érezheti magát. Napi horoszkóp!
Sztárok
Lilli Palmer a múlt századi mozi egyik legcsillogóbb európai sztárja volt, akit különleges szépséggel áldott meg a sors, emellett nemcsak színésznőként, hanem sportolóként is sikeresnek mondhatta...